Murder on the Orient Express másodszor

Egy bajusz nyomoz az Orient expresszen, ami ugye a híres Agatha Christie regény új adaptációja. Ezúttal sok rendes jelenetet mutogatnak, nem csak a sok karaktert vezetik fel. Adja a hangulat? Az mondjuk biztos, hogy designilag gyönyörűnek tűnik Kenneth Branagh rendezése.

11 hozzászólás a “Murder on the Orient Express másodszor” bejegyzéshez

  1. Ezzel a modern zenével a Nagy Gatsbyt juttatja eszembe. Igaz, hogy teljesen más a kettő műfaja, de az is színes-szagos, kicsit túljátszott designnal, mint ez. Egyébként tetszik. Az akciókon meglepődtem, de szerintem csak itt-ott lesz benne 1-2 perc vagy annyi sem. Itt csak összevágták dinamikusra, hogy felkeltse a figyelmet.

  2. Én nagyon várom! Viszont szerintem nagy bukta lesz, mert a történetből nem lehet akciófilmet csinálni, és így a rajongókon kívül senki se megy be a mozikba. Az is ront a helyzetet, hogy 2010-ben a David Suchet féle Poirot sorozatban már elkészítették ezt a részt.

  3. Az a baj, hogy nem igazan ertem/tudom kire is akarnak hatni a trailerrel… Mert a rajongok nem az akciodussaga miatt szeretik, aki meg nem rajongo es beul az akcio miatt, amit aztan vegul nem kap meg, az is bukta… :(

    Ha mar Balint emlitett egy etalont, nalam az a 74-es Finney fele valtozat. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.