Spicey? – Han Solo hírek

Egyrészt Ron Howard posztolta ezt a képet, utalva a Kessel runra. Ami nem meglepő módon benne lesz a Han Solo eredetfilmben.

De pletyka is van (egy “random” podcastban), miszerint Darth Vader itt is feltűnik majd kicsit a filmben. Simán tippelhetnek is, mivel elég nagy a valószínűsége szerintem is, szóval lehet bejön és akkor királynak tűnhetnek később.

23 hozzászólás a “Spicey? – Han Solo hírek” bejegyzéshez

  1. Roli: A VII. részben Rey kérdezte Solo-t hogy ez az a hajó ami megtette 14 parszek alatt a Kessel utat? Mire Solo büszkén felel, hogy 12… gondolom valami verseny lehet.

  2. @Akos: ezt már elsütötték a 4. részben is, ott mondja
    Solo a kocsmában Sykwalkernek meg Kenobinak amikor rákérdeznek, hogy a Falcon gyors hajó-e.

  3. A 4-ben azt mondta, hogy birodalmi cirkálókat rázott le 1/20-ad másodperc alatt. Totál érdektelen ez a film és oké, hogy csak találgatnak, de a Disney sajnos tényleg Vaderből él, ami szánalom.

  4. Ok, akkor egyszer és mindenkorra…
    A Kessel run egy népszerű csempészútvonal, ami bravúros navigációt igényel. Kb mint a kalózoknál a zátonyok ismerete lehetett.
    Na most a truváj ebben az, hogy a parsec nem idő mértékegység, hanem hosszmérték: 3.08567758 × 10 a 16-odikon méter. Vagyis Solo ismeri a legrövidebb útvonalat mind közül. :) Szóval igazság szerint nem a tényleges gyorsasággal hencegett Solo Kenobinak.

  5. És akkor Han dicsekvése (ami az eredeti forgatókönyv szerint tán’ csak lódítás) valóban megtörtént?
    Nem ismerem a filmeken kívüli műveket, csak valahol olvastam a fenti dolgot, és kíváncsi vagyok, hogy mit mond a kánon.

  6. ezt nem trollkodásnak szánom, tényleg érdekelne a rajongók véleménye.

    szóval most eleve csinálnak egy Han Solo filmet, oké, ezen már túllendültünk, de az, hogy a cselékményét (részben?) felfuzik egy 30 éve elejtett félmondatra, az most jó, menő, vagy a rajongóknak bejön?

    nekem igy “semlegesként” már a Han Solo eredetfilm is eleve azt sugallja, hogy nem tudnak mit kitalálni és hogy most a történetbe sem teljesen eredeti elemeket emelnek be, hanem a korábbi mitológiát tágitják azzal, hogy felidézik ezt a Kessel run témát…hát amellett, hogy görcsös fan service, még bénának is tunik. Vagy ennek könyvekben, vagy bárhol komolyabb jelentősége van?

  7. abelh:
    Bár nem vagyok kifejezetten rajongó, inkább csak az átlagosnál kicsit jobban érdeklődő, de szerintem ez alapvetően jó ötlet. Nem érzem erőltetettnek, vagy ötlettelenségnek, hiszen attól, hogy Han annó elejtett róla egy kósza mondatot, ez a “Kessel run” dolog még egy teljesen új sztori, a hardcore fanok talán tudnak róla, lehet, hogy valamelyik könyvben is szerepet (nem tudom), de nem is érdekes, mert a többség biztosan nem tudja mi ez, ahogy a többségnek az sem fog eszébe jutni, hogy Han beszélt róla a kocsmában. Ha ezt ennyiben is hagyják a filmben, akkor rendben van, ha viszont valamiképpen a szánkba akarják majd rágni, hogy “nézzétek milyen cool, ez az amit Han Kenobinak mondott”, na akkor az már gáz.

  8. Zmax:

    “de nem is érdekes, mert a többség biztosan nem tudja mi ez, ahogy a többségnek az sem fog eszébe jutni, hogy Han beszélt róla a kocsmában. Ha ezt ennyiben is hagyják a filmben, akkor rendben van, ha viszont valamiképpen a szánkba akarják majd rágni, hogy “nézzétek milyen cool, ez az amit Han Kenobinak mondott”, na akkor az már gáz.”

    ez igy teljesen korrekt és jogos, abszolút adom :)

  9. abelh: Ki tudnának találni, de még nem mernek… :/

    Ez az egész mondat és a Kessel run és többi utalások csak kapcsok a filmek és történetek között, nem erőltetések és szájbarágások.

  10. Totál jó téma a Kessel run, olvassatok utána, mert marhára nem egyértelmű, hogy meg is történt-e egyáltalán, vagy csak bekamuzta. Lehet ki sem derül a filmből. A Csillagok közöttben bezzeg mindenki megkajálta a játékot a kamu asztrofizikával…

    Vader szerepeltetése viszont lassan kezd vicces lenni, lassan olyan lesz, mint a Kengyelfutó gyalogkakukkban a prérifarkas… :P :D

  11. @BigMan:
    Az engineerek szerepeltetésével sem lett volna semmi baj, ha nem Ridley Scott csinálja.

    Az összes ilyen előre fikázással nekem az a bajom, hogy azért előbb mégis csak meg kellene nézni a filmet. :P

  12. Ha már Kessel Run, biztos vagyok benne, hogy a IV, V részből mindent kiveséznek amit csak lehet, úgyhogy lesz itt Jabba, Greedoo, Chewbaccával megismerkedés, Boba Fett, Vader, meg a Millennium Falcon megszerzése Landotól. Persze attól még érdektelen egy film, meg a színész kicsit se hasonlít Solora, ami az egészet alapból tönkrevágja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.