1922-előzetes: még egy King adaptáció

MI a fene ez az év!? És ez is Netflix, mint a Gerald’s Game. A történet középpontjában a Thomas Jane által alakított vidéki csávó van, aki 1922-ben megöli a feleségét, amikor az el akarja hagyni. Aztán nem csak a zsaruk gyanakodnak rá, de még a házban is furcsa dolgok kezdenek történni.

Premier: október 20. Videó a tovább mögött.

human
írta
2017. 09. 23. 01:56
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “1922-előzetes: még egy King adaptáció” bejegyzéshez

  1. Nagyon birom Thomas Jane-t, remelem a Predator filmben nem csak 5 percet lesz! A trailert viszont csak a feleig neztem, igazabol mar az elso 20mp utan is nagyaros.

  2. Ez a sztori a “Minden sötét, csillag sehol (Full dark, no stars)” c. novelláskötetben van. Kezdő King olvasóknak ezek a novelláskötetek jó ízelítőt adhatnak, több is van.

  3. ha arra gondolsz h forgatott egy filmet: az simán belefér 2 évad között, akár kettő is egy kábeles 13 részesnél.

  4. Amúgy ez a Thomas Jane egy jó színész. Én az Expanse első évadában csodálkoztam rá, hogy mennyire ügyes a pali. Pedig láttam már korábban itt-ott, de valahogy sosem ragadt meg bennem a jelenléte. Simán várós.

  5. Érdekes, hogy novella-ként emlegeti a trailer és nem pedig short storie-ként. Nem láttam/hallottam még így, pedig azért találkoztam már az angol nyelvvel. :)

  6. Jó színész Thomas Jane.Csak kicsit alulértékelt. Ő játszott a szintén King adaptáció a Köd-ben + az Álomcsapdában is.

  7. Így van Thomas! Én Megtorlóként is imádtam, bár az a film tényleg elég megosztó. Viszont rengeteg B filmben szerepelt mostanság IMDB alapján. Várjuk nagyon ezt a filmet! :)

  8. Thomas Jane a ködben is jó volt de maga a film nem jutott el szerintem sokakhoz. A The Expanse baromi jó sorozat és nagyon jó benne szóval szerintem most több lehetőséget kap majd.

  9. Bírom Thomas Jane-t. Kaphatna több szerepet is főleg a Noir megy nagyon neki pl.: Give ’em Hell Malone, Expanse, Punisher ezekben mind nagyon jó volt szerintem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.