Kész van a Star Wars: The Last Jedi

Rian Johnson azt mondja, hogy vége a film utómunkájának is, amin a képen látható emberek dolgoztak. A trailert pedig október 9-re várjuk az esti foci közben. Mármint amerikai közben, szóval nálunk hajnali 3 körül.

7 hozzászólás a “Kész van a Star Wars: The Last Jedi” bejegyzéshez

  1. Minden megtakarított pénzemet rátenném, hogy ki fog szivárogni a dvdscreener még a premier előtt. Jobban őrzött dolgokat is feltörtek már.

    Ez alapból nem lenne óriási probléma, az ugye pont nemrég volt egy felfedés, hogy a piracy nem sérti túlzottan a mozibevételeket, a probléma inkább a spoiler lesz. Ha kiszivárog, és ki fog, akkor az internet tele lesz spoileres meme-ekkel.

  2. akkor tedd rá és veszítsd el. Hány star wars, sőt, film szivárgott mostanában idő előtt. A filmek kb. így vannak kész időben a bemutatójuk előtt, ez nem újdonság.

  3. Gondolom a Trónok Harca szivárgás miatt írta ezt a kolléga és nem hiszem ,hogy azt se őrizték volna kevésbé jobban! :D

  4. Kész van kész van, na majd a Kató néninek is lesz még ahhoz egy-két szava.

    A régi star warsokat azért tudták annyira őrizni, mert Gyuri bácsi ráült minden kópiára mint a kotlóstyúk. Megnézni is csak nála lehetett a rencsen. Mondjuk az is sokat dobott a dolgon, hogy nem volt még ez a nagy cyberpunk korszak. Nem aggódok a disneyért, ebben azért több a della, mint a trónok harcában oda fognak figyelni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.