A héten kezdik az Avatar 2 forgatását

Most már komolyan. Eskü. 2020 decemberében láthatjuk is majd talán. Persze James Cameron rendezésében. Elhisszük? Oké, legyen. Várjuk? Hahaha.

human
írta
2017. 09. 25. 20:07
megjelenés
36
hozzászolás


36 hozzászólás a “A héten kezdik az Avatar 2 forgatását” bejegyzéshez

 1. én ennek kifejezetten örülök :)
  lehet hogy az első kettő még lemegy a 2009es technológiával nosztalgia faktorral, legalább telik az idő és tovább fejlődik a technológia is, és a a második kettő meg berobban az újjításokkal :)

 2. Igen igen a heti Cameron fikázás.
  Aztán ha megérkezik a film a mozikba, akkor mindenki keresi az állát…mint eddig is minden alkalommal.

 3. Mekare: Mekkora lenne… :D Foleg ha David Attenborough narralja… :)

  Am en is azt hittem, hogy mar forog egy ideje…

 4. Amennyire várom annyira szar is, hogy kb más sajáttal nem is foglalkozik. Legalább is nem tudok róla. Az idő meg csak szalad és szalad…

 5. Nincs ebbe a sorozatba 4 rész gyerekek az egyet is csak a látvány vitte el. Nem tudom hova lehetne ezt a történetet még csavarni.

 6. hát nem kapkod az öreg, én is azt hittem, hogy titokban már leforgatott 10 avatart, olyan régóta teritéken van.

 7. Ramos14 +1

  Max. otthon megnézem. Alapból is fáj a szemem a 3D-től + továbbra is parasztvakításnak tartom, tök mindegy, hova fejlődik a technológia. Látványorgia lesz, de nem több.

 8. Feltételezem a technikát fejlesztette és kísérletezett vele. Szabadidejében pedig két Titanic merülés között úszkált az Avatárral keresett dollármilliókban, mint Dagobert bácsi. :)

 9. Hogy lenne a 3D technológia parasztvakítás? Azért mert fáj a szemed tőle vagy nem látod rendesen? :D Ennyi erővel minden speciális effekt is parasztvakítás, nem igazi, a cgi meg sokszor csúnya, lehet látni…. :)

 10. Az ember azt hinné, hogy ennyi várakozás után már senkit nem érdekel. Erős túlzással. De garantált, hogy irgalmatlan bevétele lesz a folytatásoknak is. Egy esemény, egy látni kell kategória.

 11. Nem mintha érdekelne, de láttunk már olyat, hogy egy felejthető első rész után jött egy jó második. Én kívánom, hogy ennél is összejöjjön, mert az első rész tényleg olyan volt, hogy ha nincs az imax miatti újdonság ereje, akkor most nem beszélnénk folytatásokról. Moziban egyszer egy jó élményt adott, de összességében egy ezerszer látott, bugyuta, rossz értelemben vett hollywoodi film.

 12. komolyan mondom dőlök a röhögéstől, lehet a filmet szeretni meg nem szeretni, cameront szintén … :D

  de ez a fikatenger nevetséges, az emberek tényleg csak útálni tudják a sikert.

  A film nem lenne világ első toronymagasan a bevételi listán, csak a 3D-je vagy csak az imax-e miatt.

  Filmkritikailag nyilván bele lehet kötni mint mindenbe, de basszus nem tudsz olyan embert mutatni a világon aki ne tudná hogy mi az az avatar vagy a nagy kék macska és stb jelzők … :D

  És a film is szépen végig viszi a sztorit, elszórakoztat történetben és látványban egyaránt.

  Ennyi erővel az összes filmet lehetne szídni, mert manapság már minden remake meg sokadik rész ami meg nem az meg az előző sikereket majmolja …

 13. “ez a fikatenger nevetséges, az emberek tényleg csak útálni tudják a sikert.”

  ezt az érvelést :DD az avatart sokan szeretik is, szóval a te logikáddal akár az is kijelenthető, hogy az emberek tényleg csak imádni tudják a sikert.

 14. Ha nem is milliárdokat de pár 100M-t akkor is összeszedett volna szerintem így is úgy is. Az meg már elég is lenne a folytatáshoz.

 15. A fikázók ugyanúgy rohannak majd megnézni a moziba, hiába fröcsögnek itt. :) Még nem tudják, de ők is felszállnak majd a hypetrain-re, ha indul.
  Én az első részt 2x láttam moziban, pedig sokat kellett érte autózni. Itthon is pörgött már többször a BD korong és mindig magával ragad a történet, a cselekmény. A látványvilágról nem is beszélve. Pandora gyönyörű szép full HD-ban.
  Nincs Isten, csak James Cameron.

 16. “A fikázók ugyanúgy rohannak majd megnézni a moziba, hiába fröcsögnek itt. ”

  ezt honnan veszed amúgy? ha nem lenne a blog tuti nem mennék rá sietve pl, míg az elsőre igyekeztem. Akik ott csalódtak azok most lehet kisebb lelkesedéssel mennek majd, és akik ott lelkesedtek azok közben talán felejtenek abból.

 17. Ez mind benne van a pakliban az ismét átütő siker ugyan úgy mint a “bukás”.
  Azért írtam idézőjelesen, mert nyereségesnek szinte biztos hogy nyereséges lesz. Csak nem biztos hogy annyira mint várják.

 18. @Soldierdsgn

  A szemfájdalom most “mellékes” (egyébként rohadtul nem az), bár ebben az esetben szó szerinti parasztvakításról van szó, mivel egy falusi paraszt vagyok.

  Komolyra fordítva a szót, a parasztvakítás az, amikor nézem a filmet, és azt veszem észre, hogy rohadtul csak 2-3 jelenet van 3D-re kihegyezve, a többinél kb. levehetem a szemüveget, ráadásul a gyors mozgásoknál a kép széle gyakran elmosódik, ami alapesetben nem történne meg. És ez eddig 5-ből 5 alkalommal így volt (különböző fajta 3D-nél, több moziban), ennyit erről.

  Nekem nem éri meg felárat fizetni egy olyan technológiáért, ami nem húz be a filmbe, hanem inkább kivesz belőle, mivel csak néhány alkalom van, amikor a pofámba nyomja a képét.

  Summa summarum, szarok a 3D-re, ha nem tudom lefosni a bokámat tőle.

  Hogy kevésbé legyen off, Cameron egy beteg állat, hogy már évek óta ezzel foglalkozik. Tényleg csinálhatna valami mást is mellette, valami kisebb filmet, amiben akár rendesen tartalom is van, és nem csak egy látványorgia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.