A mother! mindenkit megoszt

Úgy tűnik Darren Aronofsky filmje nagyon nem a középszerre célzott, mert többnyire vagy borzasztó, vagy kiemelkedő kritikákat kap. Persze valójában átverték a nézőket, mert nem horror, meg amúgy is az IT mögé tették a bemutatóját, ami baromság volt, viszont aki túllép azon, hogy művészfilmet kap, az jól jár. Szal így kell majd menni rá itthon is pár hét múlva. Addig meg itt van ezt a kettősséget kiemelő poszter.

human
írta
2017. 09. 25. 11:59
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “A mother! mindenkit megoszt” bejegyzéshez

 1. A film eleje viszonylag nyugis majdnem bealudtam majd történik valami ami után átcsap ultrabrutálba , de annyira hogy nézel magadon körbe hogy ez most mi . Nekem tetszett. Egyszerre érzel dühöt, tehetetlenséget, frusztráciot miközben nézed, ugyanazokat az érzékeseket éled meg mint a mother. Nekem 8.5/10

 2. Van egy jelenet ami legfőképp kicsapta a biztosítékot többeknél, de nem akarom elspoilerezni. Amúgy a film második fele zseniális, kb. Ember gyermeke végéhez hasonlítható.

 3. sorry anthony711, de belenyúltam és kiveszem az egész felvetést korábbról, mert nem akarom h idemenjen a topik amikor még 2 hét a premier.

 4. Oké, művész, de akkor pontosan mi is ez a film? Értem a titokzatosságot, de valamennyi morzsát dobjon már valaki ide, hogy felkeltse a figyelmemet.
  Miről is szól, vagy mire lehet számítani?

 5. Mushmushi: Kösz, de 2girls 1cup óta, igen is félek az ismeretlentől! :)
  Főleg, hogy nem akarok eltölteni 2 órát úgy, hogy azt sem tudom mire ülök be.

 6. Vagy ez is egy olyan film, hogy mindenki dicséri, de senki sem látta, de muszáj jót mondanom róla, hogy értelmi felsőbbrendűségemet kimutassam!
  Valaki aki látta, valami 1 soros “mi a francról szól”-t írjon!

 7. Nem, ez semmiképp nem mindenki dicséri típusú film.
  Ugyan nemes üzenete van, de állítólag azzal van a gond, hogy mint film, nem igazán működik.

 8. Fishi: feleslegesen fárasztottad magad, hiszen a poszt és a poszter arról szól, hogy megosztó a film, erre azzal kezdte, hogy “Vagy ez is egy olyan film, hogy mindenki dicséri, de senki sem látta” :DD

 9. Human: Vannak azok a “művész” filmek, amiket úgy kritizálnak vagy emelnek a felhők felé, hogy senki meg nem nézte, de művész film, és ez már egyből kivált egy utálatot/szeretetet sok mindenkiből.

  Fishi:
  köszi a választ

 10. T: igen, a képzeletedben vannak ilyen filmek, mert kritikák csak megnézett film után születnek, és most főleg kritikusokról van szó, nem pedig a műveltnek feltűnni akaró emberekről.

 11. Nem tudom, hogy szándékosan helyezték-e feljebb a szemét a szétvert arcfelén, vagy csak ennyire futotta a plakátot készítő “fotóbót gurutól”.
  Értem én, hogy fel van dagadva a szétvert arca, de attól még a szeme nem vándorol így feljebb! Engem ez inkább zavar a plakáton, mint elrémiszt, vagy lehet, hogy pont ez volt a céljuk!?
  Egyébként a filmet várom, eddig csak a Rekviem egy álomért és A pankrátor c. filmeket láttam Aronofsky-tól, és azok tetszettek, remélem ebben sem fogok csalódni. A parádés szereposztás is hátha a jó irányba viszi a végeredményt.

 12. Cinfesten láttam Miskolcon, teltház volt, hatalmas hangulat, mindenki kussban ült végig. Remek moziélmény volt. Az tuti, hogy páran itthon is kiakadnak tőle, de én pont erre számítottam, amit kaptam. Nem egy Black Swan, de Aronofsky megint egy remek filmet rendezett. Kiigazította a Noé féle kis kisiklását az tuti.

 13. Oke, szoval valoban nem horror, ugyhogy megvezettek a nepet. Muveszfilmnek elmegy a Mother!, de annak nem tul kreativ.
  Egyszeruen nem erdemli meg ez a film a cecot, ami ovezi. A szineszek jatekaval nincs gond, bar valami “torekenyebb” noi foszereplovel talan jobban mukodott volna a film.

 14. Én most láttam, mikor lesz róla kidumáló? Addig is, szerintem isteni film, én tátott szájjal néztem végig. Ez a Művészet kérem szépen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.