Maze Runner: The Death Cure-előzetes

There is no cure! Üvölti Thomas az előzetesben, de hát a film címét elnézve lehet mégis van itt valami. Szóval jövő januárban (eltemetve) érkezik majd a legszórakoztatóbb YA 3. része. Oké, a másodikkal már akadtak gondok a vége felé, de előtte jó kis pörgős posztapok szórakozás volt. Meglátjuk mit sütnek ki most, de úgy tűnik az akciózást is tovább húzzák.

A történet úgy látom akörül forog, hogy Thomas nem hisz abban, hogy van gyógymód és csak meg akarja menteni a többi gyereket a cégtől, de aztán szembesülnie kell azzal, hogy lehet mégsem ilyen egyszerű a dolog. Videó a tovább mögött.

16 hozzászólás a “Maze Runner: The Death Cure-előzetes” bejegyzéshez

 1. Úgy tűnik ma Dylan O’Brien nap van (American Assassin poszt), tegnap pedig TW sorozatzáró is volt.

  Kár, hogy eltértek a könyvektől, a második kötetet imádtam, de a filmmel sem volt semmi bajom igazából, csak más volt. Kíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki belőle, marad-e valami a könyv(ek)ből vagy teljesen eltérnek már tőle.

 2. Dylan O’Brien a gyengém. Amúgy a Beavatott és társaihoz képest sztem ez egy egész jó YA könyvadaptáció. Ráadásul a névnapomon jön. Várós!!

 3. szerintem is ez a legjobb amit a YA szült, örülök, hogy megkapjuk a lezárást, még ha valószinű a sok késés miatt bukás is lesz

 4. Nem úgy volt, hogy nem jut el moziba, mert akkora bukta volt a 2?
  Az első tényleg jó volt, a második már kevésbé.

 5. Fiti:

  Az első rész 34 millióból csinált worldwide 350 milliót, ebből Amerikában 102-t, míg a második rész az USA-ban nem hozott jól ez igaz, 61-ből 81-et, de világszerte összehozott 312 milliót.
  Ennek viszont az eltelt idő miatt nagyon bukás szaga van.

  A többit human megválaszolta :)

 6. Egy Nobel díj után újra ilyen filmekben szerepelni, hát nemtudom…azthittem Dylan ennél okosabb lesz és költ inkább tovább.

 7. Sziasztok, bocsi, de mi az a YA? :S

  Régen néztem filmet (pont mikor a könyvet befejeztem) és nem igazán tetszett a sok ferdítés és eltérés miatt. De most nemrég újra néztem mert a könyvbéli esmények nem oylan élénkek, és íg már egész jó volt. (de kettöböl még így is hiányoltam a fejevö gömböcöket :) )

 8. YA – Young Adult fiatal felnőtt filmek

  A Beavatott volt akkor bukta, hogy lefújták a befejezését a mozikban így nem valószínű hogy ott elkészül. (Sorozatként még terveznek vele).

  Mondjuk a beavatott meg az összes olyan film amiket csak a bevételek miatt szednek ketté meg is érdemlik hogy elhasaljanak :(

  Nekem az útvesztő széria kifejezetten tetszik.
  Ez a trailer is nagyon bejött, én várom és örülök az új résznek.

 9. Ez a legjobb, amit a YA szült? És izé, Hunger Games, valaki? Senki? Jó, befogtam.

  Az első rész amúgy tényleg nem volt rossz, de a második az… hogyismondjamszépen… baromi unalmas volt, nekem legalábbis
  (Persze könyv biztos jó, még nem olvastam)

 10. SkyeWinterz: a Hunger Games ahol a halálunalmas harmadik könyvet még ketté is szedték? Nem említeném a jobbak között.

 11. human: Ahogy gondolod, elfogadom. Tudom, hogy a harmadik hagyott némi kívánnivalót maga után (jó, kurvasokat…), nekem ettől függetlenül akkor is maradandóbb volt a széria (a szakdogámat is a HG-ből írtam :D ). Csak azért nem értem, mert a Maze Runner első része oké volt, a második valami rettenet, szóval csak ez alapján nem igazán értem a rajongást. (Egyéni vélemény, eskü nem kötekedni akarok, csak kíváncsiság)

 12. SkyeWinterz: Én imádtam a Hunger Gamest, annyira, hogy mikor pár éve Atlantában voltam ellátogattam a forgatási helyszínekre fotózgatni. Nagyon szerettem, függetlenül attól, hogy battle royale koppintásnak tartottam. Vagy mert az utolsó két rész nézhetetlen volt.
  Viszont a Maze runnernél a könyv is jobban tetszett. Azt nem mondom, hogy érzelmileg a MR jobban bejött mint a HG, de összességében igen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.