2 év múlva folytatódik az AZ

A New Line bejelentette, hogy Gary Dauberman forgatókönyvéből az első rész rendezőjével, Andy Muschettivel folytatódik majd a film, ami 2019 szeptember 6-án kerül majd a mozikba.

human
írta
2017. 09. 26. 02:06
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “2 év múlva folytatódik az AZ” bejegyzéshez

  1. még nem láttam a filmet, de a könyveket olvastam – ez most azt jelenti, hogy az első rész csak az első könyvet foglalja fel?

  2. Hát szétbontva van gyerekkor és felnőttkor. Az első rész csak gyerekkor, a második inkább felnőtt kor, kis flashback-ekkel.

  3. Látatlanban azt mondom….jobb lenne ha a 2.-ban is gyerekekkel játszódna a sztori csak mondjuk 1-2 év telne el mint a valóságban. (Felnőttekkel már nem az igazi. :) )

  4. user-maat-re: ez egy könyv adaptáció és a könyvben is így van ketté bontva, ezért csinálják így.

  5. User-maat-re: Előbb olvasd el a könyvet, utána mondd ezt. :) A könyvben volt annyira érdekes a felnőttkori történet is, mint a gyerekkori. Zseniálisan volt ábrázolva ahogy a felnőttek szembenéznek (vagy épp képtelenek szembenézni) gyerekkoruk félelmeivel. Egy remek castinggal szerintem Muschietti képes lesz azt is visszaadni olyan minőségben, mint az első részben. És nem kell aggódnod, lesz a második felvonásban is bőven flashback. :)

  6. Kíváncsi vagyok, hogy oldják majd meg a végét. Itt az első részben ez a “szart is kiverjük belőle” dolog hangyányit elütött a könyvtől…remélem a második részben nem rakétavetöt használnak majd :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.