Boyega és az Uprising (frissítve)

Gondolom akkor várható az új Pacific Rim: Uprising trailer is lassan, addig pedig nézzük az új főszereplőt teljesen komoly beállításban.

Update: jött még kettő, az egyiken Scott Eastwood feszít.

10 hozzászólás a “Boyega és az Uprising (frissítve)” bejegyzéshez

  1. Tetszik a poszter, szeretem amikor csak egy-két szín van kiemelve. Boyega is jól néz ki, ebben a ruciban meg főleg, szexiségben felér a karakter már legalább a papához. Még csak az Attack the Blockban láttam rendesen, ott tetszett, a Detroit érdekel…de Pacific Rimből az első rész az csak ilyen távoli szép emlék, ilyen egyszer élvezhető volt számomra…még egy iszonyat jól sikerült előzetessel se tudom mi kéne ahhoz, hogy erre befizessek…valószínűleg mozihiányérzet, ami márciusban nem tudom mennyire lesz esélyes :/

  2. Annyira komolyan vehetetlen ez a pali. A BF2 új trailerben 7 percen át “narrált”, de az egész stílus olyan túl lazáskodó, Eddie Murphys volt – csak neki nem állt olyan jól. My bad.

  3. Csak én félek attól, hogu ez nagyon szar lesz? Már az új szereposztás is nagyon elbizonytalanított. Pedig tetszett az első rész, de szerintem ezt elqrják. Megérzés.

  4. Az első nekem is tetszet. Sajnos mikor megtudtam ,hogy lecserélték a főszereplőket már nagyot csökkent a várási faktorom… :(

  5. Boyega egy Denzel Washington – Wesley Snipes furcsa ötvözete, ebben a páncélban meg még Pengét is beleláttam egy pillanatra…de amúgy abszolút szimpatikus a csávó. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.