19 hozzászólás a “A The Killing of a Sacred Deer második előzetese” bejegyzéshez

 1. Ez érdekel. Felvésem a listámra.

  Lobster: teljesen őrültségnek tűnt, úgyhogy kikölcsönöztem videotékából. Úgy voltunk vele, hogy ha nézhetetlen, akkor legfeljebb 20 perc után kikapcsoljuk. Azt még most sem tudjuk, hogy mit láttunk pontosan, de simán lecsúszott, eszünkbe sem jutott kikapcsolni. Sőt, itt-ott igen jót derültünk a filmen, miközben az egész tragédiája is belénk mászott valahogy. Jó film, mégsem merem ajánlani soha senkinek. Mégis csak egy őrültség az egész XD

  De ez valahogy még annál is jobbnak tűnik.

 2. A Lobster kínszenvedés volt nekem. Nem szeretem az olyan filmeket amikor utána kell olvasnom akkor ez most mi is volt pontosan. Azért megnéztem ezt az előzetest és persze hogy nem győzött meg. Aki szereti ezt a “műfajt” annak ajánlom az Enemy-t Denis Villeneuve rendezésében.

 3. Misi85: ez érdekes, mert azt mondod nem szereted az olyat aminek utána kell olvasni, utána pedig ajánlasz valamit ebben a stílusban. Mármint logikailag az eléggé bukó, mert ki hallgatna rá akkor? :) az enemy jó film, nem az ellen szólok, csak elmosolyodtam.

 4. Human:
  A válasz egyszerű. Nem tudtam se a Lobsterről se az Enemyről, hogy ilyen kategória. Nem az a baj hogy megmozgatja az agyam de ha nem áll össze napokkal később sem csak a töredéke és utánaolvasva értem meg mit is láttam azt nem szeretem. És ha már választani kell akkor az Enemy a jobb ezért mertem ajánlani. Hátha akad még olyan aki elsiklott mellette az évek során.

 5. Lobster sztem is katasztrofa volt. Sztem ugy ertette, hogy amit Villeneuve probalt atadni/eladni elvont kategoriaban, az mukodik, a Lobster es jelen esetben a fent promozott film eseteben, Lanthimos rendezesevel nem. De attol, hogy utobbi nem igazan minosult eddig jo rendezonek, elobbi meg tudort erdekfeszitot csinalni, meg sztem lehet nem szeretni az adott mufajt. Ne ertetlenkedj human:D

 6. Human:
  Attól még, hogy nekem nem tetszett a Lobster attól még mások odáig lehetnek az ilyen filmekért. Nem árt néha bedobni egy-két régebbi hasonlót emlékeztetőül. Ennyi volt a célom vele.

 7. továbbra sem arról írtok amit felvetettem. Példa akkor: “nem szeretem a hamburgert, de aki jó hamburgert akar enni az próbálja ki a Burger Kingben…” Mennyire hallgatnál ilyenre?

 8. Ez még mindig nem egyenlő azzal, hogy “nem nézek ilyen filmeket, de azért ez és ez tökjó volt”. Így tényleg logikátlan lenne. Én pl utálom már az összes szuperhősös filmet, mégis tudnék olyat mondani, ami meglágyította a szívem és el tudtam ismerni, vagy fejet tudtam hajtani előtte. Ízlés dolga, hogy hallgatnék-e rá, vagy nem

 9. Human mi koze van annak, hogy egy filmes site-ot olvasok a hirek miatt ahhoz, hogy egy erdekes filmnek direkt nem nezem meg a trailerjet, hogy minel tobb meglepetes erjen erre te meg leirod a film reszleteit a fooldalon…ha ugy erzed, hogy ebben neked van igazad akkor azt nem tudom te mit keresel filmes siteokon :)

 10. hivatalosan kiadott reklámanyagot nem hozhatok le? ne vicceljünk már. Teljesen visszafogott vagyok a nagyok spoilerezéséhez képest, hiszen itt is jóval több lesz, már a videón látszik, mint amit leírtam, mert szerintem olyan infó, ami miatt többen nézhetik meg ezt a nem sokak által várt filmet. De szerintem keress más oldalt, ha ennyivel bajod van.

 11. scorba: +1 :)

  Az Enemy szerintem hitvány volt, Villeneuve filmjeivel engem vallatni lehetne.

  Misi85: Fura ez a hozzáállásod, hogy pont azokat a filmeket nem szereted, amiken gondolkozni kell, meg utána kell olvasni. Még ha valamire nem is jössz rá magadtól, az utánaolvasás tök sokat segíthet tágítani a perspektívádat, a világról alkotott képedet, az absztrakt gondolkodásmódodat. Én pont, hogy imádok az ilyen filmeken kattogni, kivéve, ha valami túlzottan öncélú, mint pl. az Egészség ellenszere, aminek hiába olvasol utána, nincs semmiféle megfejtése.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.