A Venom-film jó lesz? Van rá esély?

Mármint az megvan, hogy Tom Hardy a főszereplő, de most úgy néz ki, hogy Michelle Williams (Manchester by the Sea, My Week with Marilyn) is csatlakozik mellé. Nyilván nem blockbuster név, de baromi furcsa casting egy képregényfilmnek. Főleg olyannak, amit Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad) rendez. Meglátjuk.

human
írta
2017. 09. 28. 01:23
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “A Venom-film jó lesz? Van rá esély?” bejegyzéshez

 1. Mate815 véleményét osztom én is. Semmi értelme ha nem része az MCU-nak és nincs benne Peter.

  – De Frank! Számtalan képregény van amiben nincs benne póke..

  -STFU! Pókember nélkül NINCS Venom. Nincs motivációja Eddinek, ha nincs Peter, sőt a szimbiótának sincs, ha nem találkozik Pókemberrel. Ez tipikusan a Batman/Joker páros esete. Nincs egyik a másik nélkül, minden más csak izzadság szagú erőlködés.

 2. szerintem meg ötletes. mindenki agyát baszogtatja a dolog, hogy mégis hogyan oldják meg… engem érdekel. nem kell annyira földhözragadtnak lenni…
  am meg stfu-t már nem irunk vagy 10 éve… hello 2017

 3. Zordon bácsi

  Helló 2017. Ugyan had írjam már ha úgy érzem jó? :) köszi.
  Egyébként meg láttuk már, hogy mennyire jól sülnek el azok a dolgok, amikor a sok okos szembemegy az eredetivel és a saját hülyeségét nyomja,aztán az ilyenekből lesz a fekete Dead Shot meg a strici Joker.
  Az nem földhözragadtság, ha az ember olyannak szeretné látni a karaktert amilyen. Úgyis lehet ám újítani, hogy közben nem forgatjuk ki teljesen.

  Ha érdekel akkor nézd meg. Sőt valószínűleg a Filmbuzi többsége is megnézi, köztük én is, de azért ne áltassuk magunkat: amihez Sanyi nyúl abból semmi jó nem sülhet ki.

 4. A Sony miatt kevésbé érdekel, de legalább már a cast jó lesz, meg eleve a hozzáállásból és abból, hogy nem ragasztja le korhatár úgy tűnik, hogy ha nem is lesz jó a film, legalább próbálkoztak valami mással. Aztán majd kiderül, hogy ez valóban így van-e vagy ennyi szabadsággal is sikerült belőni a középszert.
  Szerintem a Fekete Deadshot jobb lett, mint amúgy lett volna, pedig találkoztam már a karakterrel eleget, de mondhatni Will színt vitt az egészbe höhö és ugyanígy ebből akár kihozhatnak valamit, talán még jobban is érdekel így, hogy nem lesz benne Peter Parker.
  Most akkor kinél vannak annak a Milesnak a jogai? Sonynál? Rakják bele, vagy másba, csináljanak vele filmeket…tessék ott egy páokembör, ahogy elnézem tök vagány a kosztümje.

 5. Köszönjük meg az Úrnak, hogy Michelle kisasszonyt a színészet felé terelte, fantasztikus színésznő. Más kérdés, hogy az ilyen tehetséges sztárok a rájuk írt papírmasé karakterekkel nem sok mindent tudnak kezdeni. Ha mázlijuk van találnak egy kis kapaszkodót, de egyébként csak téblábolnak egy-egy comic szerepben.

 6. Tom Hardyt én akkor is megnézném, ha 93 percig hullahopp karikázna, egy üres falra feketével felfújt “Venom” felirat előtt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.