Közel Thor: Ragnarök, szóval új videók és poszter jött hozzá

Kemény ősz lesz képregényes fronton, hiszen kapunk Justice Leaget komolykodásnak, lazításnak pedig Thor Ragnarököt. Most utóbbihoz jöttek anyagok, az egyik a kínai előzetese és posztere a filmnek, a másik pedig egy kulisszák mögötti videó, amiben a színészek és rendező beszél a filmről kicsit. A plakát alatt ott van minden.

16 hozzászólás a “Közel Thor: Ragnarök, szóval új videók és poszter jött hozzá” bejegyzéshez

  1. A Kingsman előtt leadták azt az előzetest, aminek a végén beszél a Hulk. Hihetetlenül süt róla a komolyanvehetetlenség.

  2. Hihetetlen milyen marketing van már a filmek mögött. Lehet csak nem figyeltem régebben ezekre, de nem emlékszem ,hogy 10 évvel ezelőtt ilyen anyagmennyiség lett volna egy film előtt. Teaser-teaser trailer, teaser-trailer, vagy 5 féle trailer, hetente plakátok, kulisszák mögötti jelenetek (ezek pl. régen DVD alapanyag volt, nem film ELŐTT!!), interjúk, és még egy rakat dolog, amiről nem tudok. Milyen jó volt 20 éve, amikor a mozikban láttuk először az előzeteseket. Hiányzik az az érzés. Most már egy film előtt elég ritkán látok olyan előzetest, amit ne láttam volna online párszor….

  3. Lejti: akkor nézd az emeletes házba zuhanó és utána pattanó Aquamant :D nevetséges már ez ami megy Dc-Marvel fronton.

  4. Ez a zene még mindig naagyon ütős.
    Erről a filmről egyszerűen nem tudom elképzelni hogy rossz lesz, mármint, hogy nem lesz szórakoztató popcorn mozi

  5. Human: egy szóval sem említettem a Justice League-et, az is látszólag a poénkodásra megy rá, ami nem gyere be. Egy Ragnaröknek nem erről kéne szólnia (szerintem)

  6. Lejti: az összes Marvel film lightos volt, pont itt váltanának és hagynának fel a poénkodással? Mármint itt cska akkor kéne meglepődni, ha tényleg váltanának, nem ha olyan lenne, mint a többi filmjük. (Arról ne is beszéljünk, hogy láthatóan nem ez a céljuk, szóval nem is kell reménykedve leülni a 20. pofonért, hanem nézni Netflixes Marvelt pl.)

  7. A cím alapján anno érdeklődtem én is, ez volt az utolsó MCU film, ami kicsit is megmozgatott még, de nem tudom, hogy gondolhattam, hogy a cím számít bármit is, biztos bevoltam lőve. De legalább külsőre jól néz ki..lehet köze van ahhoz,hogy az a fickó lett felbérelve conceptezni, aki Zack Snydernek is csinálja, legalábbis nekem ez rémlik.
    A marketing meg azért tűnik fel meg hű de soknak, mert filmes oldalakra járogattok, egy olyan, aki ez iránt nem érdeklődik ennek a töredékét látja nem is ugyanazt mindegyik, csak és így pont megfelelő számú emberhez jut el a film.

  8. sum-blink: lol nekem is ma dobta fel a videót :D de szerintem már többször leírtuk itt a blogon, minimum kommentben.

  9. Nekem ezek már annyira egybe mosódnak, azt sem tudom, mit mutattak be és mi volt csak trailer… Pl. van az a jelenet, amikor Thor beszélget Star Lorddal, és nem tudom, az csak valami előzetes volt, vagy a Guardians vége utáni vége jelenet, esetleg másik film…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.