A Warner megerősítette a Jokert

Mármint a Hangover rendezőjével tervezett Joker filmet. Konkrétan a DCEU tervekről beszélt a stúdió szóvivője a Vulture magazinnal, és a két fő dolog amit megtudtunk:

  1. Bár igyekeznek egyben tartani a történeteket, de nincs kijelölve fix út, ami összeköti az univerzumuk filmjeit, és amit ki kell szolgálni a készülő műveknek. Erre példa a Wonder Woman is.
  2. Az Aquamannak is így ülnek neki, hogy néha összejönnek a karakterek, de utána nem kötelező mindig szerepelniük majd. Élhetik a saját sztorijaikat.

Emellett megerősítették, hogy az a Joker film is tervben van, csak még létrehoznak hozzá egy alstúdiót, amivel közösen bejelentenek majd konkrétumokat.

5 hozzászólás a “A Warner megerősítette a Jokert” bejegyzéshez

  1. Mondjuk jobban bírtam volna, ha végig csak ők beszélnek az eredeti cuccban és egy rendes interjú az egész a sok rizsa a Vulturetól meg repül a francba, remélem GJ megy a NYCCra és magyaráz még azért.
    Emögé, ami itt össze van foglalva, pedig teljesen betudok állni, a hope fun optimism lámi PR duma mögé nem, de emögé az univerzumhoz való hozzáállás mögé igen,ez a képregényekkel is így van amúgy is…plusz ezt már anno az első ilyen hírnél is kifejtettem, de a külön alstúdió lehetőségei is kecsegtetőek. One shot filmek olyanoktól, akik soha nem írnának alá többre.
    Amúgy gratula human, mert abból lehetett volna valami iszonyat félrevezető szennyet is kikaparni, ahogy az sikerült is egyeseknek… itt meg itt van tömören a lényeg.

  2. szerintem ez igy jobb amúgy, hogy nem egy “sorozatot” nézünk aztán minden mindig már a következő részt vezeti fel, hanem megkapjuk az önálló sztorikat egy osztott világban, minden film egy eleje-közepe-vége felépítéssel. Itt-ott nyilván lesz teaselés, de barátságosabban hangzik ez a verzió.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.