Daisy Ridley és Tom Holland egy forgatáson

A film a Chaos Walking lesz a címe, és egy YA könyvtrilógia adaptációjáról van szót, amit Doug Liman (Edge of Tomorrow, Mr. & Mrs. Smith) rendez. Itthon Kés a zajban címmel jött ki az első kötete. A booklineon ez a leírása: Todd Hewitt az utolsó fiú Prentissvárosban, ahol állandó, nyomasztó Zajban mindenki hallja a többi ember gondolatát is. Nincsenek titkok, de Todd váratlanul tökéletes Csöndre bukkan. Hazudtak neki, menekülnie kell egy teljesen ismeretlen bolygón.

Ez meg az első hivatalos forgatási kép, de mozikba csak 2019 márciusában kerül.

17 hozzászólás a “Daisy Ridley és Tom Holland egy forgatáson” bejegyzéshez

  1. “Szép nő, de a szőke nagyon előnytelen neki.”

    ha pedig szőkén ismerted volna meg, akkor a barna lenne előnytelen. ezt úgy hívják, hogy megszokás, mint emilia clarke-nál is sokan fújtak az eredeti hajszínére.

  2. Nem, nem úgy hívják. A magad nevében beszélj nyugodtan, de miért kell a vélemyényed kivetíteni mindenki másra, ráadásul teljes bizonyossággal?

  3. Ennyit nem ér srácok a dolog, peace!

    Mostanában a barna haj jobban tetszik sok esetben.

  4. Mókus: Szerintem a felvázolt világ egy metafora a mostani fiatalok életére, amelyet teljesen átszőnek a közösségi oldlak. Pont ezért YA.

  5. a könyvet láttam, a témája marha jó és érdekes, a kivitelezése pedig döbbenet. mondom ezt egyáltalán nem YA fejjel. érdemes ránézni személyesen ha van rá módotok. hát, hogy a filmben megint azt a témát hogyan adják vissza… az más kérdés.

  6. Az egyik “bármikorolvasós” könyvem.A bookline leírása kb annyit ér,mintha azt mondanám a Gyűrűk Urára,hogy “két szőröslábú kisember kalandja egy
    elvarázsolt gyűrűvel a nyakukban és veszélyekkel a sarkukban.És vannak tündérek is.”
    A könyv fantasztikus: egy “frissen” kolonizált bolygó,ahol a férfiak gondolatai kihallatszanak és a városban nincsenek nők. Mindent hallanak,emlékeket,gondolatokat,indulatok.És ettől hatalmas a Zaj.

    Tom Holland Toddja,Daisy Ridley Violája meg egy 14 éves a könyvben.Kíváncsi leszek…

  7. Egyik szemem sír másik nevet. Daisy és Tom egy tökéletes választás lenne, ha a trilógia lényege pont nem az lenne, hogy 13 éves gyerekek hogyan élik meg a cselekményben lévő eseményeket.

    Tudom hogy fiatalabb színészekkel nagyon rizikós egy blockbuster, de nekem ők kicsit idősek a cselekményhez.

    A “zaj”-t pedig gőzöm sincs, hogyan fogják megoldani. Remélem elég kreatívak lesznek, nagyon nagy buktatója lehet a megvalósítása a filmnek….

  8. Hiányolom a cikkből a film legfontosabb casting hírét: Mass Mikkelsen mint Prentiss elnök.

  9. Az a baj ezzel a YA-címkével, hogy ez nálam garancia a gagyira. Egyszerű, futószalagon gyártott történetek, maguknál sokkal fiatalabb karaktereket játszó szép színészek, patetikus dialógusok.

    És nem tudom, hogy ez azért van, mert a kamaszkor tényleg ilyen, idealista és magasztos álmokkal teli (és én öregedtem meg :P), vagy tényleg nem írnak hiteles, jó sztorikat fiatal szereplőkkel.

    (ps.: a Harry Potter kamaszkori részei nekem jónak, hitelesnek tűntek annak idején, de az meg kilóg ebből a műfajból)

    Példák jó YA filmre/könyvre?

  10. @tüske

    Pierce Browntól a Vörös lázadás-trilógia.

    Sokáig nem akartam elkezdeni; 2014-ben marhára untam, hogy a csapból is a YA kategória folyik.
    Aztán elkezdett érdekelni, mi a francért kap ennyire jó kritikákat a goodreads-en.

    Mondom akkor egy könyvtári kölcsönzést megér…
    …. és életem legjobb könyves élménye lett a 3 könyv.

    Az első húsz oldal nem is, de utána kegyetlenül beindul és kitart több száz oldalon keresztül. Hol felemelő, hol totálisan reményvesztett.
    Egyszóval parádés. :)

  11. @Mayer azért ne túlozz, Daisy 25, Tom meg 21. Ráadásul mindketten, pláne Daisy baromi fiatalnak tűnik ezzel a baba arccal pláne szőkén. :D

  12. sum-blink a neved miatt alapvetoen szimpatizalok veled :D raadasul kimondtad a lenyeget
    A semmin nem kell harcolni sracok
    Barnan finom a csaj szoken meg egyenlore szokatlan

  13. @DarkEagle

    Azt írtam, hogy kicsit idősnek tűnnek. Való igaz, hogy mindketten fiatalabbnak tűnnek a koruknál, Tom ráadásul már a Homecoming-ban is tökéletesen alakította a ~16 évest. Erre ráadásul még jönnek az effektek, CGI, bízom benne hogy nem a szokásos YA adaptációt kapjuk a sablon hibákkal. A széria az egyik kedvencem a műfajban, akármi lesz is nekem nagyon várós.
    —–
    Egyébként a forgatással meg egész jól haladnak ha lineárisan veszik fel a cselekményeket, ez saccra már a közepe lehet az első résznek.

  14. ” Tom ráadásul már a Homecoming-ban is tökéletesen alakította a ~16 évest.”

    Ezzel nem értek egyet :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.