Ezért cserélte le Johann Johannssont a rendező

Denis Villeneuve arról beszélt, hogy hiába fantasztikus zeneszerző Johann Johannsson, a Blade Runner 2049-hez mindenképp Vangelis közeli soundtrack kellett, ezért kénytelenek voltak végül mást keresni a helyére. Azért reméli, hogy a jövőben még dolgoznak közösen.

7 hozzászólás a “Ezért cserélte le Johann Johannssont a rendező” bejegyzéshez

  1. ehhehe, valamelyik dunkirk posztnal irtam, hogy a zene nehol (leginkabb hardy vitorlazasakor) nagyon vangelises volt, abbol is a blade runner-re hajazott. namost megneztem es a dunkirk 2 zeneszerzoje lesz felelos a blade runner-ert :D

  2. Számomra a zene eddig az új film azon része amitől a leginkább tartok. Tetszett amit a trailerekben hallottam viszont egyáltalán nem jött be a youtune-on már megtalálható főcím. Meglátjuk. Ezen állhat vagy bukhat simán a film hangulata.

  3. Én is kicsit tartok. Ha Hans Zimmer csak valami lélektelen szintizenét kiráz a kisujjából, akkor az egészet tönkreteheti. Jó lenne hallani egy keveset Johansson zenéjéből, mert ha a Sicario vagy az Arrival zenéjét nem hallgatnám hifiről sokat, abszolút atmoszférikus volt, és beszippantós hangulatot teremtett. Kíváncsi leszek.

  4. Vangelis hetven évesen is még biztos össze tudna dobni valamit a filmhez, :) nem is merült fel a lehetőség?

  5. Nyílméregbéka: Elvileg úgy volt vele, hogy nem tudná felülmúlni az elsőt így nem vállalta el.

  6. Meg állítólag nem lehet együtt dolgozni vele, akkora lett már az egója. Legalábbis Ridley Scott ezt mondta.

  7. Pont tegnap néztem újra az eredetit és rájöttem ,hogy a zene tényleg nagyon sokat tesz hozzá illetve a képek azokkal a zenékkel nagyon jók. Remélem tényleg sikerül azt a hangulatot visszaidézniük.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.