Forog a Glass!

M. Night Shyamalan lassan visszatért a mozinézők radarjára, és most az Unbreakable és a Split részekkel bíró trilógiájának a záródarabját forgatja Bruce Wilis-szel. Reméljük Bruce nem a szokásos faarcával jön, hanem kicsit több lelkesedéssel.

Update: képcsere, mert jött a csapóról egy.

human
írta
2017. 10. 03. 02:25
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Forog a Glass!” bejegyzéshez

 1. A kép alapján Bruce a szokásos faarcával jön – már ha ez a kép a készülő filmből van persze.

  A hétvégén adta a TV a Sebezhetetlent és a késői időpont ellenére is majdnem végignéztem, pedig már sokszor láttam, még moziban is 2000-ben. A mai napig működik a film, bár szerintem sokat köszönhet M. Night Shy. az operatőrének is, mert tele van emlékezetes beállításokkal a film.

 2. ez a split ben volt szerintem, de ha ugyanugy kiemelunk egy kepet a ponyvaregenybol pl amikor Vigh Rhames beszel hozza hogy seggeljen le, es 3 percig csak Willist mutatjak, ugyanezt elmondhatnank hogy a faarca van, amugy pedi abban a jelenetben kifejezetten jo, szoval egy kep alapjan nehez ezt megitelni, plane az ilyen szinszeknel mint o aki kb osszesen 3 arckifejezessel csinalt karriert.

 3. És persze mindenre ráver a jó öreg ötödik elem amiben IS brillirozik :) Bruce egy kiváló szinész, csak jó rendező kell hozzá akinek van konkrét karakter ötlete vele. Szerintem ha magára hagyják a filmben akkor bevágja a faarcot:):):)

 4. SPLIT SPOILEREK

  szerintem is jó színész Bruce, csak nem túl inspiráló szerepeket kap mostanában. hát nem tudom, hogy ez most az lesz-e.
  a Split amúgy egészen tetszett, egész odáig, amíg ki nem derült, hogy normális lezárás helyett ezúttal az a csavar, hogy már meg ez is szuperhős trilógiát épít, amitől kábé kitéptem az összes hajamat oszt most úgy nézek ki mint a Bruce.
  (kicsit még reménykedek benne hogy vállalható eredmény születik ebből a 3. részből, de erős fenntartásokkal.)

 5. Én szeretem Bruce bát. Tény, hogy mostanában nem igazán tud maradandót alkotni, de nem annyira faarcú, mint mondjuk Seagal, vagy Kristen Stewart, és sokkal több lelket is tud belevinni egy-egy karakterbe, mint említett kollégái.
  Shyalalllalammamaman már kicsit necesebb, mert van, hogy belenyúl a tutiba (nekem a Split előtt a The Visit irtó kellemes csalódás volt), de pl egy utolsó léghajlítóval nem tudok mit kezdeni (a mai napig nem néztem végig). Szóval ez nála fifty-fifty, vagy sikerül és majdhogynem állat leszakít, vagy nem, és közutálatnak örvendő cirkuszi majmot csinál magából. Én inkább az előbbi eléréséért szurkolok neki:D

 6. Aki ért hozzá az leírhatná, hogy mit jelentenek a számok. A ledesek is…és miért fordított a 6-os?…vagy az 8as lenne csak kiégett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.