Jöhet a film Hugh Hefner életéről?

Ilyen amikor minden összejön? A rendező Brett Ratner, aki 2007 óta próbálja összehozni a filmet, és most a Playboy mogul halála miatt talán kap rá pénzt is. A főszerepre pedig Jared Leto jelentkezett be. Hát… egyelőre nem hangzik jól ez a dolog, pedig Hefnernek elég durva élete volt, és most nem is csak a sok gyönyörű nőre gondolok.

human
írta
2017. 10. 03. 21:03
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Jöhet a film Hugh Hefner életéről?” bejegyzéshez

 1. annyi érdekes ember élt már akik tettet is valamit le… film róluk sose készül… ez neg méef ki sem hült. hagyjuk már

 2. Mert egy filmnél nem az számít hogy tett-e valami jelentőset, hanem hogy érdekes-e és eladható-e. A többi másodlagos…

 3. Volt mar film rola. Gondolom az TV-film volt, mar nem emlekszem pontosan, jo reg lattam, de egesz erdekes volt.

 4. Nem jellemző rám, hogy egy szinész ellenszenvet kelt bennem, de ettől a Jared Letotól rosszul vagyok.
  Ellenszenves iszonyatosan.

  A film totál érdektelen, ha jó nőket akarok nézni, azt máshol is megtehetem, akár még kevesebb ruhában.

 5. Ez a ki sem hűlt dolog szerintem is undorító. És csatlakoznék JL nem egy nagy etvasz, nem tudom a Joker bukta után minek erőltetik.

 6. Bírom, hogy mindenki hogy siratja meg bálványozza ezt a fazont. Amíg az utca széli stricit mindenki leköpné meg börtönbe csukná, addig a legnagyobb és leggazdagabb stricit mindenki imádja.

 7. Jó nők? Csak egy pár pénzéhes szutykot látok. :D A másik meg, hogy Hollywood megint próbál mindent pénzzé tenni még az ilyeneket is mint Hefner :D

 8. jared letyo kösz nem. Honnan jönnek ezek az ötletek? Még csak nem is hasonlít Hefnerre… tudom Jobsra se hasonlított Fassbender, ami totál kizökkenti az embert és hiteltelen az egész, azt se értettem meg, miért kellett.

 9. LasDen+1
  A téma eladható. Ki a szart érdekel, hogy mit tett le az asztalra? Leto meg annyira túlértékelt színész, hogy az valami siralmas már. Ennyi erővel Tatum is játszhatná, pedig aztán ő még annyit sem ér mint Leto.

 10. Akartam kommentelni valamit gusztustalan keselyűkről meg stricikről, de azt hiszem, nagyjából elmondtak mindent előttem :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.