18 hozzászólás a “Justice League az Empire magazinban” bejegyzéshez

 1. Az előfizetőknek szánt címlap jobban tetszik. Durva jó az a szék, kár, hogy durva drága is.
  Az előzetes úgy néz ki nem a BR2049 elé jön, elvileg a Pacific Rim trailer cuppan oda frissen. NYCC-n dobják be, vagy csak úgy random? Gadot Szombaton SNL-t vezet, Fallonnál szoktak trailert dobni?

 2. normálisan is lehet szólni elírásért. ha pedig túl égő a blog akkor szerintem ne olvasd, bár még a főszerkesztővel és korrektorral rendelkező hazai lapoknál is szokott lenni elírás, én meg ezt egyedül tolom.

 3. Oh jaj kihagyott egy betűt, ez már rég nem égő…sokkal durvább volt, ahogy tegnap nagyobb cuccok Tom Petty halálát lehozták. Na az égetés. Biztos sietett, mert elfoglalt.
  A WW bakiktól meg mosolygok, mint Joker. Etta küldetése megvolt? Az is van Youtubeon

 4. legalább válts emailcímet, ha már két néven írogatsz magadnak, Superman :D most meg térjünk vissza a filmre inkább.

 5. Mindkét borítón a Csodanő van előtérbe helyezve a denevér meg a háttérbe szorítva. Ez valyon véletlen, vagy azért van mert épp a Csodanő az aktuális kasszasiker a DC húzóneve?

 6. Nem mindenütt szerepel ő középen, de a legtöbb ilyenen stb igen, de ez már nem újdonság, a BvS idején is bőven volt cucc, ahol középre tették és szépen reklámozták, már akkor is volt sok figurája és egyebek. Nyilván persze közrejátszik az is, hogy népszerű, miért ne játszana. Batman amúgy is volt már eleget az előtérben.
  De egész egyszerűen ha a csapatod egyetlen női alaptagját amúgy is jobb középre tenni, Mera-t most még nem reklámozzák agyon, kb úgy kezelnék, mint WW-t a BvS idején, de ahhoz most itt már sok a hős.
  Cyborgot örülnék, ha jobban nyomnák még.

 7. ez nem véletlen, eddig a Wonder Woman volt a legtisztábban nyereséges, plusz kritikai siker, nyilván őt kell középre tenni még logikailag is. Ahogy a Marvel teletolta Iron Mannel a Pókember film kampányát, aztán mennyit volt benne…

 8. Biztos a bevételnek is köze van hozzá, de nem lehet, hogy azért szerepel középen WW, mert:
  – az egyetlen nő
  – és így mindkét oldalára 2-2 fószer kerülhet?

 9. Csak azért várom a filmet, hogy végre csengjen le ez a sok érdektelen poszter, kép, trailer, így készült stb. poszt.
  Borzasztó sótlan a film marketingje.

 10. Kár, hogy nem fizettek meg egy Jim Leet, Capullot vagy Silvestrit, de legalább egy Finchet, lehetett volna szebb is az a rajzolt borító.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.