2020-ig várunk a családra

Az Universal nem meglepő módon 2020 áprilisára tolta a Fast & Furios zárótrilógia közéső darabját, a Fast & Furious 9-et. Ez 3 éves szünetet jelent majd a két rész között, ami azért nem meglepő, mert Vin és a Rock úgy tűnik tényleg összeveszett a 8. rész közben, főleg miután kiderült hogy a Rock és Statham lehet külön filmbe spinoffol, így gondolom ki kell találniuk hogy oldható fel a helyzet. Ez gondolom olyasmi írást is fog jelenteni, mint az előző film, amiben alig volt közös jelenetük.

human
írta
2017. 10. 05. 02:27
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “2020-ig várunk a családra” bejegyzéshez

 1. Hm… persze nem fogják, de kinyírhatnák Dominicot a 9-dik rész elején… Az feloldaná a feszkót… A 8-dik rész leggyengébb láncszeme Vin Diesel volt, Rock meg Statham jól tolták együtt, bár néha picit erőltetettnek tűnt…

 2. Nem értem h ezért miért Rockra haragszik meg Vin.
  Amikor vélhetően egy studiói döntésről van szó …

 3. Szerintem VD a saját gyermekeének tekinti a sorit és úgy érzi, hogy DJ el akarja happolni. Nem ő akarja, hane a stúdió. Aki csak azt látja, hogy DJ neve jobban behúzza a népet a moziba, mint VD neve.

 4. Vin Diesel a sorozat gyenge pontja. Nyírják ki a picsába és jöjjön a Statham&Rocks show!

 5. én szeretem Vin-t és van 1-2 jó filmje de az utóbbi években tényleg csak a halálos iramból vegetál :(
  Rock-nak meg Stathamnek azért még mindíg világszinten húzóneve van, Vin-re meg már csak bizonyos rétegek kíváncsiak :(

  A halálos széria végével, szerintem el is fog tűnni.

 6. Megpörgethetné még egyszer a Riddick szériát, azt zabálnám. Ez az autós bohóckodás már tényleg csak tévébe való.

 7. tiszta röhej ez a sztori, a Vanity Fairnek volt igaza, hogy mit vár az ember két felnőtt faszitól, akik Rocknak, meg Dieselnek hivatják magukat :)

  oltogatták egymást fél évig, aztán a bemutató előtt ment a nagy családozás, nehogy befolyásolja a film “üzenetét” a hiszti. most meg kezdik újra, mert Rock spin offolna.

  őszintén szólva meg is értem. szeretem ezt a sorozatot, kell a hasonló marhaság a moziba, de a hülye is látja, hogy kezdenek kiégni és ez már nem lehet sokáig hova csavarni. maradhatna úgy is szórakoztató, hogy ne akarnák még jobban megugrani a cápát minden részben.

  a Rock és Statham mozi meg lehet tömény lenne 2 órában, de az a kémia ami volt köztük, na azt kár lenne eldobni és arra lehetne még alapozni pár filmet. és a Universal részéről sem lehet könnyu összetartani az eredeti szériát, minden részben most már behoznak 1-2 új szinészt a fősodorba, a 10. résznél már szinte a szerződések és részesedések miatt egy milliárd mellett alig lesznek nyereségek. kell a Statham – Rock mozi igy mellékesnek.

 8. Az internetek szerint Rock önállósította magát, aláírt a Hobbs spin-offra és ezért a stúdió eltolta az F9 premiert. :D :D

  FAMILY!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.