Mégis lesz valami Family 2019-ben

Az Universal mára azt tartogatta, hogy a Fast and Furious 9 premierje azért ment 2020-ra, mert 2019-ben valami spinoffja kerül majd a franchisenak mozikba. Természetesen a Dwayne Johnson & Jason Statham duóval készülőről lehet szó.

Úgy tűnik izzanak az indulatok, hiszen a Fast franchise vicces embere elég durván kiakadt Rockékra Instagramon. Screenshotolom, mert lehet mégis törlik, hiába ígéri a színész, hogy nem.

#familyRIP

human
írta
2017. 10. 06. 02:07
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Mégis lesz valami Family 2019-ben” bejegyzéshez

  1. Nagyjából kitudtam venni a lényeget, de egy jó angolos lefordíthatná a komplett szöveget ide. Köszönöm.

  2. Ki a franchise vicces embere? Én nem ismerem annyira a sorozatot! És miért olyan nagy baj a spinoff?

  3. Vin Dieselnek megsértették az egóját, ezzel a húzással, mert ő az atya Úristen a sorozatban is és amúgy is.
    Ha jól értem valami ilyesmiről van szó.

  4. Hiram García aki Rock sógora, együtt csinálják a spin-offot, és lényegében ezért akadt ki,hogy el cseszik a franhiset ezzel, hogy csinálnak egy baywatch szintű filmet. Érdekes eset…

  5. Besz*rt az öreg, hogy bebizonyosodik,nélküle is dübörög a project. Anno vissza kellett hozni Vin Dieselt, mert ratyik voltak a folytatások, de most már van egy Statham meg egy Rock ……………. szóval Diesel papa félti a s*ggét, röviden ennyi a lényeg szerintem. A Fast filmek nélkül már rég a Hallmarkra gyártott sorozatokban játszaná a morcos fociedzőt.

  6. Ezek kb annyira komoly viták mint anno Dancsó és FreddyD közt lefolytatott kamu vita videók. Ez mind marketing a sok barom meg be is nyalja. :D

  7. DarkEagle: vicces vagy, amikor tisztán látszik, hogy Vin és Rock között valami nincs rendben.

  8. DarkEagle: Rohadtul nem ugyanaz, mert az a műbalhé vicces volt, ez viszont csak rossz sajtó. És nem, nem igaz, hogy a rossz sajtó is jó, mert nem minden esetben és nem mindenkinek az. A FF imidzsébe rohadtul nem illik egy ilyen nyilvános viszáj, meg az érintett színészeknek sem fest jól a renoméján, ha primadonnának festik le őket. Hollywoodban sem minden kamu ám.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.