11 hozzászólás a “Ők utaznak az Orient expresszen” bejegyzéshez

  1. Impozáns névsor, viszont azon gondolkodtam, hogy egy ennyire ismert történettel, aminek gyakorlatilag a befejezése kb. olyan, mint az, hogy ki is Darth Vader, mekkora bátorság nagyvászonra vinni. Netflixen simán el tudnám képzelni, mert sokkal célzottabban juthat el az érdeklődőkhöz, de hogy ez moziban megmozgathat-e annyi embert, hogy ne legyen bukás…

  2. @Killjoy: Ismert történet? Muhaha :) Tehát te is olyan öreg vagy, mint itt jópáran, magamat is beleértve. Nekünk ismert, de szerintem a húszévesek nem ismerik, nem nagyon olvasnak ilyesmit – sajnos. Pontosabban az ő bajuk. Mennyivel jobb ezt könyvben átélni, még akkor is, ha nem lesz rossz a film.

  3. “kb. olyan, mint az, hogy ki is Darth Vader, mekkora bátorság nagyvászonra vinni”

    ez duplán butaság. egyrészt az, hogy annyira ismert lenne. de ha igen, akkor sem a vége miatt nézi meg az ember. másrészt pedig, ha annyira ismert, akkor nagyon, nagyon sokan szerethetik, vagyis pláne nagyon sokan megnézik.

    és igen, honnan a frászból ismerné a 15-35 évesek nagy része agatha christie-t?

  4. Nagyon szeretem ezt a filmet. Eddig két változatot láttam, mind kettő szuper jól meg volt csinálva es tetszett. Kíváncsian várom ezt is!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.