Jackie Chan szerint jön a Rush Hour 4

Bár a Csúcsformában 3. része már nem volt az igazi, és jó pár éve nem tudnak megegyezni a forgatókönyvön, de Jackie Chan azt mondja, hogy pont pár napja sikerült. Szóval jöhet a második draft és akár jövőre a forgatás. Már ha az agyonfoglalkoztatott Chris Tucker is rábólint. Csak aztán nemhogy ez is olyan megegyezés legyen, mint a Bad Boys 3-nál.

human
írta
2017. 10. 07. 02:14
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Jackie Chan szerint jön a Rush Hour 4” bejegyzéshez

  1. Ez a sorozat soha nem volt a szívem csücske, de Chris Tuckerrel mi történt egyébként? 15 év alatt kb három filmben játszott és kész. De miért?

  2. annyira nem lep meg, ennek már van alapja és a kinai piac önmagában elvinné.

    volt tavaly az a Skiptrace cimu őrület, amiben Johnny Knoxwille-lel idétlenkedett Jackie Chan…amcsiban szinte be sem mutatták, kapott pár mozit és hozott 18.000 dollárt. Kinában 130 milliót.

  3. Állítólag e mellé a GQ-ban nyilatkozta Jackie Chan hogy ez lesz az utolsó filmje mert visszavonul. Hogy ebből mi igaz azt nem tudom, no meg alapból a műfajra gondolt nem a filmiparról beszélt.

  4. Abelh Chan új filnje is a Foreigner 50 misivel nyitott Kinában.

    Én örülnék egy új résznek.Kellene egy kis akció ökörködés a lagymatag Hollywoodban.

  5. Clark Kent:

    A Foreigner csak 22-vel nyitott ott, csalódtak is kicsit, hogy ez soványka.

    Na de nem akarok offolni, csak Channek idén már volt két filmje Kinában, a Railroad Tigers és a KungFu Yoga, 100 és 254 milliót termeltek csak ott, szóval nem lep meg, hogy most hirtelen van egy ilyen bejelentés, baromi jó éve volt.

  6. Úgy tudom Chris T. adócsalásért feketelistás. Úgyhogy kénytelen bevállalni. Korábban voltak gondok a Rush H. készítésével, mert míg Chris hatalmas gázsikat kapott Jackie a töredékét…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.