Kedden hajnalban pedig jön a Last Jedi

Bár elvileg holnapként reklámozzák az Star Wars: The Last Jedi új előzetesét, de amerikai módra a náluk hétfő esti foci közben lesz, ami itthon másnap hajnalt jelent. De utálom az így kikerülő trailereket, bár gondolom ez az én dolgom. A lényeg, hogy jön Rey és.. asszem Finn volt a másik főszereplő neve, na meg Luke és a többiek. Beharangozók a tovább mögött.

A Star Wars angol twittere felnőttebnek nézi az olvasóit, szóval ők szélesvászonban nyomják. Hihetetlen, de el lehet fordítani azt a telefont!

36 hozzászólás a “Kedden hajnalban pedig jön a Last Jedi” bejegyzéshez

 1. Dübörög a hype! Már várom a star wars cimkés kukoricát.
  Human ez a 8.rész, nem a 9. ☺

 2. Amit a Bladerunner előtt nyomtak, nekem az is új volt :) Itt mintha nem láttam volna még kirakva. Vagy csak nem vettem észre?

 3. 5 hónapja kijött :) lol… akkor csak elfelejtettem, hogy láttam már. Mindenesetre imaxben kellemes volt.

 4. Engem a 7. rész örökre lerúgott a hype vonatról.. Egész gyerekkorom a Star Wars körül forgott, de mostanra sikerült sikerült elérniük, hogy már fel se figyeljek egy Star Wars előzetesre.. :( Nem tudom várni :(

 5. silver42

  Nem trollduma, ugyanígy vagyok én is, mint pitypangmester.

  79-ben láttam először, azóta minden premierén ott voltam, de a VII. epizód hazavágott. A VIII-IX. már nem érdekel.
  Az első trailert sem láttam, az újat sem, és a filme(ke)t sem fogom.
  (A spin-off storykra ez nem áll, bár abban nem látok sok logikát, hogy kinyírják Hans Solót, és utána filmet csinálnak a gyerekkoráról.)

  De a lényeg: tényleg van ám, akit teljesen elidegenített az új trilógia.
  Amíg egy teljesen új sztorival-idősíkkal (értsd no Skywalker-no Birodalom) nem állnak elő, részemről befejeztem.

 6. ez kicsit béna, a beállítások bénák. a teasert is jó ha egyszer láttam. anno a force awakens-ét nem is tudom hányszor megnéztem, annyira eltalálták, hangulatos volt kurvára. ez meg már rosszul kezdődik. na persze megnézem azért majd moziban, de nem is tudom…

 7. Ma is belenéztem a gyerekekkel a 7. részbe, szerintem tök olyan, mint a korábbiak. Emez sem lesz más, mellé eladnak majd megint párszázmillió biszbasz játékot, és mindenki örül.

 8. Múltkor én is ugyanígy voltam vele, hogy vagy fél óráig gondolkoztam rajta hogy mi volt a többi főszereplő neve, de végül még a főgenyáé sem jutott eszembe. Kb ennyire hagyott mély nyomokat bennem a Force Awakens…

  Ezt azért még megvárom, de ha ez is egy olyan pofátlan biztonsági játék lesz, akkor valószínűleg én is kaszálom az új trilógiát.

 9. silver42

  Egy szóval sem mondtam, hogy nem megyek el rá. Annyit mondtam, hogy nem ülök veletek a hype vonaton. De az esélyt megadom.

 10. Én ezt az új trilógiát feleslegesnek érzem, meg fogom nézni, de a VII rész hype-jától is rosszul voltam már, pedig gyerekkorom óta imádom. Nekem a Star Wars örökre 6 filmből áll, minden más méregdrága fanfilm a szememben.

 11. szeretem a Star Warst? gyerekkorom óta. várom ezt a részt? hát, már egyáltalán nem. ott leszek a premier utáni első, délelőtti vetítésen? naná, ahogy eddig is.

  láma vagyok.

 12. lol Ezen röhögtem . Nézem az NFL- mecset Vasárnapi rangado a sport 2-n, és valaki beküldte az sms-t hogy légyszi holnap mutassátok a szünetben a Star Wars uj előzetesét XD

 13. Bírom, hogy mindig azok mondják magukról, hogy ők a legnagyobb Star Wars fanok, akik az eredeti trilógián kívül minden mást utálnak… :)
  Én várom ezt is és minden mást, ami Star Wars! :)

 14. Szerintem sincs gond az új filmekkel. Más, a kor szelleméhez igazított. Aki most azt írja, hogy az első hat film Star Wars, a szemében a többi nem, ugyan ezt írta a Phantom Menace premier idejében, csak az első három filmről… Álszent képmutató népság.

 15. “Nekem a Star Wars örökre 6 filmből áll, minden más méregdrága fanfilm a szememben.”

  Tehát pl a “Fantom min élsz?” méltó Star Wars film de az Ébredő erő már nem. Aham.

 16. Prothean: K.O.! ;)

  Én Star Wars fan vagyok. Éppen ezért minden érdekel még akkor is, ha nem ér fel az eredeti trilógia sztratoszférán túli magasságaiba. :)

 17. @22 Klasszisokkal jobb a Phantom, mint a TWA. JarJar-t meg anakint is belevéve. Ott legalább nem baszták tele gagyi egysoros poénokkal, meg orrbitális baromságokkal. Akármennyire szidhatjátok a 2. trilógiát, ott legalább próbálkozott Lucas. A jelenlegi filmek meg a régmúlt másolása. Egy üres hímes tojás az egész. A spinoffnak is az az volt a baja, hogy nem adtak neki több játékidőt.

 18. Fuu ez a pár másodperc meghozta a kedvem. Várom a trailert… de szar, már a trailert kell beharangozni, meg várni nem a filmet :D

 19. “Nekem a Star Wars örökre 6 filmből áll, minden más méregdrága fanfilm a szememben.”

  Úgy értette, hogy
  – Fantom menaca és
  + Force awakens

  és így jön ki a 6.

 20. szerintem az Attack of the Clonest nem számolta bele, mert az a legrosszabb a régiekből.

 21. Mindegyik résznek megvan a bája szerintem, én csíptem mindet. Nem mindet ugyanazért, de attól még mindet

 22. Amennyire volt “levesfelmelegítés” a TWA, ugyanannyira a Baljós Árnyak is. Ráadásul nem volt benne Jar-Jar, meg hajtóművön átszambázó hülyerobot, meg idióta viccesrobot hadsereg, inkább 10x egymás után megnézem az Ébredőt mint a Baljóst 1x…

 23. Ok, csak Próféta is így rövidített. Már azt hittem, hogy aludtam egy nagyot és kijött egy új rész, aminek ez a rövidítése…

 24. @Humannel egyetertek, A klonok tamadasa meg az Ebredo eronel is gyengebb volt. A Baljos arnyak meg epphogy jobb lett.
  @Farkas David velemenyet meg oszom, aki szereti a Star Warst mindegyiket szereti akarmilyen gagyi es a kovetkezot is varja, a tobbi alszent kimutatas!

 25. Oké, hogy a hype alábhagy, de aki el se megy megnézni az ne nevezze már magát ilyen hatalmas star wars fannak…

 26. Szerintem a fanság nem egyenlő az agymosottsággal, azzal hogy mindent vakon jónak tartok, amin Star Wars logo van három darab, 70-80-as években készült film miatt.

  Igen, nekem a maga idejében a Baljós Árnyak jobban tetszett a 7-nél. Ezt itt nem fejteném ki, mert a blogomban megtettem, gondolom nem linkelhetem.

  Google: Megvédem a Star Wars-t. Ott az indoklás. Nem kell vele egyet érteni, de had gondoljak már, amit akarok, köszi, puszi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.