Melyik volt a legKeanubb?

Mára egy olyan kérdéssel jönnék, ami gondolom kevesebbet hoz majd, mint a múlt heti, de csak úgy random beugrott a zuhany alatt, szóval yolo: Melyik filmjében volt a legjobb Keanu Reeves?

Elég kemény, mert hiába nem a legjobb színész Keanu, azért a rendelkezésére álló eszközökből sok szorgalommal rengeteg mindent kihozott. Ott a Speed, a Point Break, a Bill and Ted’s Excellent Adventure, a Mátrix, a John Wick. Ezek a nagyok amik úgy elsőre eszembe jutottak. Esetleg kis indoklással, de tényleg csak egyet kéne mondanotok. Miben volt a legikonikusabb?

human
írta
2017. 10. 08. 14:50
megjelenés
57
hozzászolás


57 hozzászólás a “Melyik volt a legKeanubb?” bejegyzéshez

 1. Matrix
  Constantine
  Wick

  A Draculaban meg ikonikusan volt szar. Csak, hogy az is legyen. :)

 2. Az utcai királyaiban is nagyon jól alakított, imádom azt a filmet. Meg persze a John Wick.

 3. Az ördög ügyvédjében játszott legnagyobbat szerintem. Zseniális, ahogy a rém gyenge jellemű figura, aki csak tenyérbemászó módon sodortatja magát az eseményekkel, a fináléra annyira leküzdi magát nullára, hogy vigyorogva tud odabas*ni a Sátánnak is (a finálé utáni fináléról itt most nem beszélve :) ).

 4. A Mátrixban ikonikus, másban nem.
  Hogy melyikben a legjobb azt nem tudom.
  Amúgy inkább a Blade Runner 2049 kritikát írd, mert 6-ára ígérted. :D

 5. Ördög ügyvédje, de mindkét Bill és Ted örök kedvenc lesz a Bill és Ted haláli túráját akármikor meg tudom nézni!

 6. Nem sokat szerepelt benne, de amit Neon Demon-ban hozott, azt megnézném más filmben is. Szóval valami hasonló negatív szerep kellene neki.

 7. kb mindenben kedvelem, de ő Neo és Neo is marad
  igaz a múltkor gondolkoztam rajta, hogy eltelt annyi idő, hogy egy frissebb generációnak előbb lesz John Wick mint Neo

 8. Neoként ikonikus. Azt egyszerűen rászabták.

  Színészként én sem tartom nagyon erősnek, megvannak a manírjai, meg mindig úgy érzem, hogy egy picikét görcsös, és egy picikét mindig ugyanolyan mindenhol. De Neoként überelhetetlen. ;)

 9. Constantine, a démonvadász
  és
  Holtpont

  (Meg a Mátrix, de csak az első részben, a másik kettőben visszaküzdötte nullára a menőséget.)

 10. Talán ő a kedvenc színészem és mindegyik filmjében nagyon szerettem. De én a Sweet Novemberre voksolnék. Nem a legismertebb darab, de valahogy nekem nagyon megmaradt.

 11. Nekem mondjuk nem Keanu szokott beugrani a zuhany alatt…

  Amúgy Holtpont, Matrix, John Wick

 12. A Matrix és a John Wick talán a leghalványabb szerepei annak ellenére, hogy mérsékelten de bírom mindkettőt. Ellenben a Speed-Constantine-Ördög ügyvédje mesterhármas tőle. Ezekben nem érezni a fentebb is említett görcsös igyekezetet.

 13. ikon: Mátrix
  amiben nekem legjobban tetszett, de nem mondom, hogy a legjobb alakítása, csak nagyon tetszett a karakterben: Constantine

 14. Ha ránézek, mindig is Neot fogom látni a Mátrixból. Ám élete legjobb alakítását az Ördög ügyvédjében nyújtotta Al Pacino oldalán.

 15. Legikonikusabb Mátrix…
  De ha a legjobb filmje a kérdés, akkor A cserecsapat (The Replacements).

 16. majdnem a Mátrixot írtam, mert a rendes neve helyett mindig Neozom, de ha végiggondolom, Neo szerepe nem kívánt mellbevágó, hűdekimagasló és emlékezetes alakítást. Félreértés ne essék, szeretem a Mátrixot, 2-5 évente újra is nézem, de Az ördög ügyvédjében sokkal szórakoztatóbb volt és elhittem neki, hogy ő tényleg Kevin Lomax.

 17. Nehéz kérdés, de nálam a Constantine a befutó egy hangyapöcsnyivel Az Ördög ügyvédje előtt.

 18. Ikonikus a Mátrixban Neo-ként.

  Legjobb, az más, és ráadásul ezt el kell választani a film minőségétől. Akkor, ha csak alakítás, legyen a Constantine, abban ezt a cinikus faszfejet nagyon adja.

  Egyébként volt egy sor jó filmje, most hogy így nézem, amik nem feltétlenül tőle jók, de nélküle lehet hogy nem volnának ugyanazok… Ördög ügyvédje, Johnny Mnemonic, Édes november, Ház a tónál.
  Ja, zuhany alatt néha nekem is beugrik, de ennek semmi köze a tehetségéhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.