Indulhat a napi Justice League?

Egy “ígykészült” vagyis karakterbemutató videó érkezett, meg egy új tv-spot. Előbbiben a Flash nagyon vicces. Ja nem, a másikban is ugyanaz a poén van.

24 hozzászólás a “Indulhat a napi Justice League?” bejegyzéshez

 1. En örültem, mikor kiderült, hogy Ezra Miller kapta a szerepet, de csatlakozom Ádámhoz, ez nekem is sok, és irrtáló.

 2. Grant Gustin soha nem volt A Villám. Egy emós kis vinnyogós görcs, aki állandóan a nője miatt sír, és az ellenkezőjét teszi annak, amit vall.
  Nem beszélve arról, hogy a srác is szörnyű, pedig 3 évadot is láttam.
  Szórakoztató volt egy ideig, még a gyagyisága ellenére is, de ő soha nem volt és nem is lesz Flash.

  Miller közelebb áll a JL rajzfilmek szereplőjéhez, de ő is nagyban eltér, főleg külsőleg. Meglátjuk hogy szerepel X száz percen át.

  De még így is 1-0 Millernek

 3. Részemről, ha nem tudnám, hogy milyen tehetséges színész Ezra, már az is megnyugtató lenne egyedül, hogy magának hozta össze a jelmezt és nem kell neki plusz 3 ember segítsége, hogy fusson. (Spoiler?) Aztán ő lehet majd egy kemény leckéből is megtanulja (Flashpoint), hogy miért nem szabad megmenteni a mamit. GG visszamegy, de megállja, legalább elbúcsúzni eltud szép, drámai jelenet. Majd a következő évad végén mikor amúgy minden csodásan alakul, úgy gondolja neki ez még nem elég, mit számít mit tanult a változtatásról a múltban, akkor is megteszi. Hát létrejön a szegényemberFlashpointja és azt sem akkor akarja ott hagyni, amikor látja, hogy másoknak rossz, hanem amikor neki az lesz. Igazi Flash szellemiség, jah nem. Szórakoztató sorozat, ha a keretein belül kezeljük. Ne akarjunk már onnan kitörni vele. Egy CW cucc után meg egyenesen hatalmas fordulat, hogy ez irritáló tud lenni :D

 4. Nem nagy szám a Gustin gyerek ezt aláírom de Ezra Miller kurva idegesítő. Eddig az összes trailerben a összes jelenete okádék, nem is értem, hogy gondolták.

 5. Szerintem mindenki nyugodjon le, hagyjuk a Flasht békén. Ott lesz a gyönyörű Gal Gadot, úgy is ellopja a show-t. :)

 6. Komolyan sehol nem olvastam, hogy bárkinek is idegesítő lenne ez a Flash de úgy látszik itt már tényleg az a ciki, ha valami tetszik és nem szidod agyon amiről ír human.

 7. Igeeeen :D a hypevonat indulásra kész!!
  Végállomás november 17. bármelyik Cinema City!! XD XD

 8. De tudom csak én szombaton vagy péntrken szoktam mozizni.:D kibirok 2 napot xD megha dolgozok akkor se tudnám csütörtökön.

 9. Batman vasvillás poénja nagyon üt :) Remélem sok ilyen szarkasztikus beszólása lesz… :)

 10. Igen, minden egyes alkalommal másokkal, mint a WW-t is pl. Én alakítom a munkaidőm, a főnököm is tudja, hogy ilyenkor mi a helyzet, úgy is őt is megfertőztem szóval mindegy.

 11. KingMacsek: lehet félreértelek, de a fenti posztban én nem voltam negatív, csak a két videó hasonlóságával vicceltem. Ami ugye csak várható dolog, mindenki így reklámoz. Nem mellesleg sok pozitív komment is van (a teljes trailernél), szóval az általánosítás végképp nem áll.

 12. Én még nem hallottam hivatalos játékidőről. Részemről simán végigtudnám ülni, hólyagommal sincs baj. De nem hiszem, hogy annyi lesz.

 13. “A Liga film 170 perces lesz.Pont 170 perccel több mint amennyinek lennie kéne” ez a Vox.undoritóak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.