18 hozzászólás a “Luke mindkét oldalon” bejegyzéshez

 1. Ez most elég komoly kérdéseket vet fel. Mármint hogy esetleg ki fog oldalt váltani. Benne van a pakliban hogy megvezetnek minket lásd Iron Man 3 trailer és benne Mandarin.

 2. És mi van, ha Luke már rég átállt, Kylo pedig valójában egy beépített ügynök? És az előző részben nem is ölte meg az apját, csak megrendezték a jelenetet?

 3. Kember: És kinek rendezték meg? Chewie-éknak? :D Snoke nem volt ott és ha összeesküvés lett volna, akkor elküldhette volna Han-t.
  Csoda, hogy nem jön az, hogy Luke egyben Snoke is.

 4. Szerintem Luke valójában meghalt, a helyét pedig az elmaszkírozott Jar Jar vette át, aki a teóriáknak megfelelően nagy hatalmú Sith lovag, és megpróbálja az ifjú Jediket a maga oldalára állítani.

 5. írom úgy, hogy nem láttam az előző filmeket (csak a középső trilógiát, mármint az újat, mármint a baljós árnyakost…wáááh), és a baljós árnyak végén értetlenül néztem, hogy nem látják a sith nagyúr és a kormányzó (bocs ha nem az volt a rangja-titulusa) egyezését:

  az ott a jobb felső sarokban Luke? :)

 6. DE BAKKER!!! próbáltam elkerülni mindenféle spoilert, és te már a címbe beírsz egy ilyet, nem beszélve erről a képről…

 7. az egyiknek volt, a másiknak most lesz mestere, ezért van ott mindkét plakáton. bumm, jól megmondtam :)

 8. Gorgonzola: 1, a szövegem nem spoiler, hiszen annyit tudok mint mindenki más. 2, szerintem ne gyere a netre egy ideig?

 9. Édes faszom! Hát hibernáltasd le magadat! Human állja a költségeket. Vagy a Disney. Akármelyik bíróság megítéli!;)

 10. Kép egyértelműen a jelenre és a múltra utal. De ami ennél fontosabb. Ki a pasi az R betű alatt a jobb oldali képen? Mert nagyon hasonlít a fiatal Kenobira. :D

 11. most kaptam mailt a Cinema Citytől, az elszúrt jegyvásárlást ajándék poszterrel és plusz MÉG EGY december 13.-i előadással kompenzálják, hát a fél város látni fogja a filmet a premier napjára. :D ha jól láttam, szerdán már lemegy minden moziban legalább három előadás.

 12. “Ki a pasi az R betű alatt a jobb oldali képen? Mert nagyon hasonlít a fiatal Kenobira.”

  Észre se vettem, hogy ott van még valaki. Egyébként valószínűleg General Hux lesz az!

  Szerintem ez a Dark Luke dolog azoknak a rajongóknak szól, akik az előző filmnél erősen arra fogadtak, hogy Luke átállt a sötét oldalra. Bár nem tartom teljesen kizártnak, valószínűleg kicsi rá az esély.

  De van egy egyszerű magyarázat: ha a trailert nézem, úgy tűnik Kylo pont annyira főszereplője ennek a filmnek, mint Rey, az ő számára pedig Luke igenis a történet “főgonosza”.

 13. Aki annyira megrémüldözik a “nyers erőtől”, hogy bánja már, hogy korábban nem tette…az vajon csak úgy átáll vénségére a setét oldalra?
  Uggyan…
  Rey átáll Kylo mellé, miután az kinyírta Soll-t, akit Rey is tisztelt, rajongott, kezdett rá valamiféle apafiguraként tekinteni?
  Uggyan…
  Viccesek ezek a spekulációk, mintha valamilyen szappanopera/krimi/thriller szövevényességével bírt volna valaha is ez a franchise…

 14. Nekem nagyon úgy tűnik , hogy a “Chosen one” próféciát igencsak retconolták. Ugye eredetileg úgy volt, hogy Anakin volt az. Valamelyik Rebels epizódban Obi-Wan szerint Luke az. Egy újonnan megjelent könyvben Yoda szerint Leia.

  Szóval ezen az alapon bárki lehetne.

  Rey Han-t vagy egy napja ismerte. Én könnyen el tudom képzelni, hogy bár nehezen de megbocsájt érte neki.

 15. Luke eltörli a jedi rendet (->”szürke erőhasznalók” ) így vet véget a sitheknek is. Mivel úgy gondolja hogy amíg vannak jedik addig lesznek sithek is.

  + Lehetőséget ad így a Dizninek hogy évek múlva újra elessze a Jedi rendet egy új trilógia keretében ami hú de izgi lesz! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.