A Black Panther második előzetese

Hááát nem tudom. Elsőre arra gondoltam, hogy öregszem, de aztán eszembe jutott, hogy a Thor: Ragnarököt rohadtul várom. Akkor mégiscsak az lehet, hogy ez a trailer is csak egy hatalmas kupi. Persze vannak benne jónak tűnő jelenetek, de valahogy nincs íve az előzetesnek. Arról nem is beszélve, hogy már megint a világ sorsa…

Az Avengers 3 Civil Warban megismert karakternek a királyságában történnek dolgok, ott kell intézkednie, megszilárdítani az épphogy megkapott hatalmát, és közben eldöntenie, hogy milyen uralkodó akar lenni. Videó a poszter alatt.

51 hozzászólás a “A Black Panther második előzetese” bejegyzéshez

  1. Ez a trailer annyira nekem sem adja, mint az előző, túl sok. De ez a Marvelizált fjúcsör afrikai stílus igen bejön.

    Ezt a “Bleeding Edge- nanosuit” akármit meg kár, hogy nem Tonynak tartották meg.

  2. Szerintem állati jól néz ki és minden aggodalmam szerte foszlott. Nagyon tetszetős ez az új színes, laza és látványos Marvel stílus, s végre kiélhetik magukat, mert a közönség is vevő rá. Az is kifejezetten tetszik, hogy igyekeznek más-más aspektusát lefedni az MCU-nak, tehát minden hős köré egy-egy “saját” mini világ társítható.

  3. Tippre azért húzzák rá megint a világ sorsát mert ennél a népnél van az a ritka fém amit gondolom most megpróbálnak ellopni.

    Biztos az egyik meg akarja tartani a másik meg el akarja adni.

  4. ezt elég faszán össze-vissza vágták :) érdekes ez a világ, de valahogy egyáltalán nem tud érdekelni mégsem, valami hiányzik.

  5. Szerintem a régi jelmez menőbb volt. Nevetséges,hogy a kib.szott játékfigurák miatt minden hősnek más kell,hogy legyen a ruhája minden egyes filmben. Csóri vasember is….még bele sem bújt az új armorba de már berepül a képbe az új. :)

  6. Eléggé túl hi-tech lett ez a Vakanda,szerintem. A karakter jò,de ez a story annyira hidegen hagy.

  7. Látványosnak látványos,simán moziba nézős,viszont wakanda mintha ha jövőbe lenne,szerintem jóval tony előtt volt ilyen páncéljuk meg repülő,szóval tony mire vág fel :) :) ;)

  8. Eredetileg (javítsatok ki ha nem) Panther a MARVEL univerzum egyik legokosabb karaktere és ha így nézzük, akkor már nem is annyira zavaró ez a fejlettség.

  9. “1-2 kivétellel minden karakter fekete, gyorsan keress nekem valami hiphop számot ehhez az előzeteshez…”

  10. Ahogy a mondás tartja, a szar nem lesz finomabb ha szép színes cukordarabkákkal szórják meg. Szép tényleg meg minden, meg cool a sok menő tech cucc de az egész nagyon mű. A zene is semmilyen nincs semmi ritmusa az előzetesnek. Lehet hogy a film jó lesz de az előzetes borzalmas.

  11. Ez gyerekek igy jo ahogy van siman imadom hisz amit a marvel eddig letett az csucs egy filmjuk sem bukta es mind kivalo film! A tobbi studio peldat vehetne roluk a karakterek a szineszek a rendezes a latvany a dialogusok a karakterek celja motivacioja fejlodese mind pazar! Ez a film is oriasi plusz a mcu-ban! Imadnam mar most nezni!

  12. WE WUZ KINGS WHITE BOY

    Elején Martin Freeman beszéde vicces

    Láttam hatalmas fegyvereket… idegeneket földre szállni… de feketéket civilizált országban élni… azt még nem.

  13. Nekem tetszik :)

    Főleg az Afrika-utópia, avagy a “sohaország-sosemvolt-világának” megteremtése az ami bejön.

    Egészen fantáziadús és izgalmas elképzelés arról mi lett volna akkor Afrika számos, ásványokban, természeti kincsekben gazdag országából, ha nem a kizsákmányolás, gyarmatosítás és belharc martalékává válik csaknem a kontinens egésze.

    Lehetett volna egy modern, gazdag világ, meglehetett volna a kontinensen New Yorkja, Berline, vagy akár Svájca :)

    Egészen inspiráló elképzelés!

  14. Ej, pedig szkeptikusan álltam hozzá, de nagyon megfogott. Pedig nem akartam még ezt is felvenni a várósak közé, de lehet, becsúszik.

  15. KIRÁLY!! A Disney eddig nem nyúlt mellé, újfent egy rohadt jó filmet kapunk. A karaktert imádtam a polgárháborúba, várós a film nagyon.

    Más. Ezt az előzetest a Thor elé ígérték, a Végtelen háborút pedig a SW-ra. Ha ez előre csúszott, lehet hogy megkapjuk a Végtelen háború előzetesét a Thor előtt?

  16. symor

    Tudod a gyarmatosítás úgy történt, hogy a gonosz fehér ember hajóra ült, ami önmagában feltételez egy infrastruktúrát. Mi gátolta meg ugyanebben a derék feketéket? Gondolom az erkölcsi tartás és felebaráti szeretet :)

  17. Régen már attól is megijedtek, ha egy feketénél könyvet láttak. Most meg már mindenféle high tech cuccuk van. White lower!

  18. Ez ilyen Antman szint. Ja bocs, sokakaknak az nagyon tetszett, úgyhogy bővebben is kifejtem: Egyszer nézős, de leginkább még egyszer sem.

    Ja és mi ez a zene alatta? Csak mert feketék? Xd
    Taps

  19. Én eddig azt hittem, ez a bosszúállósdi-univerzum a jelenkor környékén játszódik, de hát ez elférne egy Star Trekben is. Mi a fene?

  20. oRoberth: Hát gondolj már bele légyszi a technika hogy lenne már annyira fejlett a második vh idején hogy szuperkatonákat hozzanak létre? :D

  21. Aztaaaa , hát hová jutott ez a Wakanda………….. az Istenek a fejükre estek Coca Cola-s üvege megtette a hatását. kb. 50 évvel Stark előtt járnak. :DDDDD Tony egyes, leülhetsz.

  22. Ilyen szar trailereket a dc szokott kiadni. A zene is pocsék. Ez úgy szörnyű ahogy van. A Civil Warban tetszett a karakter, de ez a történet nekem nem éri meg a mozijegy árát.

  23. A trailer tenyleg nem a legjobb, de a filmet nagyon varom. Tetszik, hogy mas kulturat, fejlettseget mutatnak be, es erdekel mit hoznak ki belole.

  24. Nem értem ezt a fejlettségi kérdést most mindenkitől. Ez van a képregényben is és gondolom a film megválaszolja majd, hogy miért is ilyen fejlett. Továbbá azt is, hogy Párducunk, miért is tud ilyen gyorsan mozogni és nagyokat ugrani, stb… (remélem a képregényes ok miatt) :)

  25. Valahol olvastam, hogy úgy néz ki, mint egy nagyon drága Kanye West klip. Szerintem találó :)

  26. Én abszolút nem ismerem a karakter világát, de ez a tech vonal eléggé meglepett.

    A trailer meg annak a példája, hogy a marvel-disney bármit megtehet már a piacon.

  27. nekem nagyon bejön :) végre megint egy új történet amit megismerhetünk elejétől a végéig :)

  28. Nagyon nagy, ez a poszter olyan, mintha egy blaxplotation lenne ez a film. Mindenki döntse el maga, hogy ez most jó vagy rossz.

  29. A zeneválasztás meg ez a ganxta-stílusú beállítások fura egy Marvelhez – mintha a fekete közösségnek akarnák eladni, reklámozni ezzel a trailerrel. Harlem in Africa.

  30. Még nem tudom eldönteni, hogy akarom-e…mondjuk még igy is minöségibbnek tünik, mint a Justice League trailerei, ami mondjuk nem nagy kunszt.

  31. @jama speciál

    Nem egészen értem mire akarsz kilyukadni :)

    Többminden meggátolta a “feketéket” például a technológiai tudás hiánya, a társadalmi fejlettség hátránya az európai népekhez képest…stb.

    Persze a fejlettség relatív, hisz az egyébként magát szellemileg és úgy egészében Isten teretményeként feljebbvalónak tartó fehér embert semmi sem akadályozta meg, hogy az afrikaiakat rablógyilkosság áldozatává tegye egész “fejlett” formában.

    Tudom, elméleted szerint hipotetikusan a “feketék” is hajóra szállhattak volna, elfoglalhatták volna a kontinenst, eladhattak volna rabszolgatartóknak az erősebb és szebb példányokat az európaiakból, míg kiirtják az otthon maradottakat, elveszik a földjeiket, átnevezik és átírják Európa határait, amiben a népek és törzsek csak a kereskedelem gátjai vagy eszközei. Mindeközben a “fekete faj” felsőbbrendűségének tudatában eltörölnék a népek múltját és egyesítenék őket saját elképzelésük szerint egyetlen szóval: hipók – például.

    DE mivel sajnos ezt a “feketék” nem tudták megtenni, megtette helyette az európai fehér ember.

    Viszont szívesen eljátszottam a gondolattal mi lett volna HA :)

  32. Ritmustalan a trailer és feka zenében is találhattak volna ezerszer jobbat. Viszont nagyon jó a cast, és ez a törzsi világ vegyítve utópiával izgalmas. Moziban egyszer tuti nézős.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.