A Viszkis teljes előzetese

Itt a magyar akciófilm! Na meg a meztelenkedés? A Viszkis rengeteg bankot kirámol, a zsaruk a nyomában, lesz itt autósüldözés és még jó pár témába illő jelenet. Antal Nimród odatette magát.

human
írta
2017. 10. 17. 14:57
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “A Viszkis teljes előzetese” bejegyzéshez

 1. Várós nagyon is. Remélem ezzel visszatalál Antal Nimród az amerikai filmekhez, jó volt, hogy van ott egy magyar rendező (bár lehet, hogy Mundruczó “veszi át” a helyét a Bradley Cooperes filmmel)

 2. Ez még akár jó is lehet. A trailer alapján igényesnek néz ki…
  Felkeltette a kíváncsiságom. :)

 3. Lordviktor
  Ahhoz Mundruczónak legalább egy jó filmet össze kellene már hoznia.

  Ez egy jó kis előzetes amúgy, csak már ebből a pár mondatból látszik, hogy a színészgárdán elmehet az egész.

 4. Matthew: nem mertem a posztba írni ezt, nehogy letámadjanak a kommentelők, de pl a családi vacsora a trailerben siralmasnak néz ki.

 5. Ez bakker ez igen! Antal Nimrod egy kegyetlen jo rendezo bar tobb filmje lenne! Mar most neznem! :)

 6. Ezek a művi párbeszédek és hangsúlyozások nagyon zavaróak, de ez nem csak a színészek hibája.

 7. XFTN1 Ott a pont. Ugyanolyan műanyag párbeszéd és hiteltelen karakterszínészek. Ennyi év után sem jöttek még rá a magyar casting direktorok – már ha vannak ilyenek – hogy a színésznek választott emberpéldány hangszíne-hanghordozása-artikulációja-arcjátéka épp olyan fontos, mint a külalakja. A családi vacsoránál pontosan látszik, hogy a gazdag nyárspolgár kinézetű karakter kellett, és szépen ki is választottak egy megfelelőt. A többi meg nem számít. Na ezért szarok a magyar filmek/filmesek.

 8. Remélem az is benne lesz, amikor egy anyára és a gyerekére fogott fegyvert, mert nem ugrottak elég gyorsan az első felszólításra. Amekkora hős volt.
  Szerintem nehez lesz nem megosztó filmet csinálni belőle, hacsaknem valami Film+-os minőségre hajtanak. A való életben nem volt jófej a tag.

 9. @GombaFighter: Nem tudom, hogy ez saját, vagy te is olvastad valahol, nem is lényeg. Hangosan felröhögtem! Kösz. :D

 10. Most én vagyok ennyire lemaradva, de Mundruczó Kornél meg bradley cooper meg hoolywood, meg wonder woman???? Mi a fa@$? Na ne vicceljünk már. Ki ez az ember, fehér isten, nem valami nagy szám.
  Hogy a francba keveredett ide cooper, meg hoolywood? Nem olyan jó rendező hogy rábízzanak ílyen neveket meg filmet. Tipikus magyar fos filmes rendező, nem is értem ezt az egészet. Viszont Antal Nimród hatalmas, nagyon tehetséges jó rendező, nagyon várós a viszkis.

 11. human@: Erőltetik ezt a Zsótért, de
  rém gyenge.A Fehéristenbe, de még a Saulba is az.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.