23 hozzászólás a “Napi Justice League” bejegyzéshez

  1. A Banner jobban tetszik, mint a poszter. A poszteren Flash és WW tetszik igazán, talán még Batsy. Ugye itt pl Aquaman cápák által inspirált szeme túl világos, filmen nem hiszem, hogy baj lesz, meg külön tetszik, hogy van mögötte tengeri mütyürség. Cyborg is tetszene, de én nem erőltetném posztereken ezt a változatát a kezének, mert a sima kar jobban nézne ott ki. Erőhasználatról akar ez szólni, és persze az egy látványos része nála, de szerintem ha elfér ott egy Batman, aki öklözni próbál, akkor neki is nyugodtan meghagyhatták volna az alap kezét, ami a banneren is van pl.
    Amúgy tipikus ps-elt milliomodik poszter egy nagy költségvetésű filmhez..belefér. Legalább csak 5 ember van rajta :D

  2. Pfff Batman jelmeze,hogy a faszba lett szép(BvS)feketéből ilyen kékes fos?? Vicc bmeg!

  3. Annyira röhej ez az egész. Mármint nem csak konkrétan ez a fos poszter, hanem alapból az egész. Hány szereplő is kapott előtte önálló filmet? Egy nagy kapkodás az egész, remélem óriásit taknyol, mert csakis azt érdemelné.

  4. Ugye, mert a Guardians of Galaxy, A hét szamuráj vagy épp a Gyűrű szövetsége előtt is mindenkinek volt külön szólófilmje. 6 főbb csapattag van, MoS-BvS felvezette Supermant, Batmant és egyéb visszatérő mellékszereplőket…ha nem lett volna elég ugye előtte épp elég film róluk. Alig tudja a világ ki Superman vagy Batman ugyebár. Wonder Woman BvS és saját szólófilm idén. 3 karakter marad, akik eddig csak cameoztak. -.-‘

  5. De nem fog taknyolni :) 100 millió dollárt várok csak péntekre..
    Ezeket a karaktereket nem kell bemutatni már senkinek.ez nem marvel.a legikonikusabb csapat USA-ban..

  6. Elèg volt az eredet storykból már tényleg…nálam város, a poster elég gáz,ezt így nem adtam volna ki,de jöhetne még valami ütős marketing anyag. Közel már a premier!

  7. A 2. képen Batmannél es Aquamannél összekeverték a név kiírását.. Illetve uncsi már. A robot továbbra is bena.

  8. nekem az tűnt ki hogy Batman milyen robosztus … XD
    Az a lábazat … elég komoly a többihez képest … XD

  9. Tetszik, ahogy beleszottek a logokat a You can’t save… mondatba. Otletes. A poszter szerintem nagyon gyenge.

  10. Poszter, banner így vagy úgy, ha kapunk egy működő DC-filmet, már az ajándék lesz. És bár utólag mindenki okosabb, nekem a WW sem volt valami nagy etwas, mindössze a saját univerzumához képest kaptunk egy egész jó filmet. Gal Gadot mondjuk telitalálat!

  11. Megjegyzem sem marvel, sem dc fanboy nem vagyok.

    Most mi legyen? Egyik ember a sok eredetfilm miatt rinyál a másik azért, mert nem volt egyes karaktereknek… Hát a DC úgy döntött, hogy nem kell és bele a lecsóba. Remélem ki is bontja azokat azért, ha már nem láttuk őket nagyobb szerepben!

    Megnéznék egyeseket egy Cyborg filmen, micsoda izgalmakat élnének át, de előtte micsoda picsogás lenne, hogy ezt miért, meg minek kell erről a karakterről film…

  12. “100 millió dollárt várok csak péntekre”
    hát én esküszöm lehugyozom magam srácok :D::D::DDD

  13. Egyébként az elfogultság egy egészen új szintjét mutatják itt egyesek, hogy más filmeknél a totál hasonló kaliberű “B*sszunk rá mindenkit montázsba’ oszt jólesz!” típusú plakátokat agyonfikázzák, de ha JL és DC akkor bizony hát ez teljesen okés és fú simán jó. *Sigh*

    Nem, nem jó. A Homecoming első plakátja is szar volt (csak hogy a Marvelt is megszóljam), ez is az. Nulla kreativitás vagy eredetiség. A “karakterek logói legyenek a betűk Jocó beszarsz!” pedig maximum az edgy tinédzsereknek imponál, egyébként rohadtul gáz.

  14. Mi a mosoly tárgya?a Batman v Superman márciusban 80+ pénteket hozott embargóval.Itt simán kinéz egy 100 millió közeli nyitónap.Ha van valami amire még a nép kivan éhezve a zsánerben az a Justice Legaue.

  15. Gore neked amúgy most üldözési mániád van?látsz itt valakit a filmbuzin aki isteniti ezt a plakátot?ez most szerintem is szar lett szóval nyugi van.

  16. Mekare 3 karakter helyet is csak 2 az aki nem olyan ismert mint a többiek.Flasht se kell már senkinek bemutatni szerintem…USA-ban meg föleg.

  17. Ez a beszűkült gondolkodás, hogy csak azon múlik egy film sikere, hogy mennyire ismerik a karaktereket…

    Ezzel az erővel már a batman v superman is top5 nézettségű és bevételű film kellett volna hogy legyen.

    A DC/Warner páros már párszor eljátszotta az emberek bizalmát, nem úgy van vele az átlag amerikai, hogy jéé, benne van flash meg az akvameeen, irány a moziba hajrá. Ez egy szűkebb réteg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.