12 Strong-előzetes: Hemsworth lovon

Komolyan, nézem a szereplőgárdát, és nem értem mit keresnek ebben a filmben. Már az alcím is árulkodó: 12 Strong: The Declassified True Story of the Horse Soldiers kellett volna legyen Chris Hemsworth, Michael Shannon és Michael Peña számára!

A történet nem sokkal 9/11 után játszódik, és a reagálásként Afganisztánban bevetett első 12 katonáról szól. A probléma, hogy a trailer még csak a hősiességet sem tudja átadni, egy nagy kupi az egész videó, aminek a végén nem meglepő a januári temetős időpont.

Ott a videó a poszter alatt.

13 hozzászólás a “12 Strong-előzetes: Hemsworth lovon” bejegyzéshez

 1. Az American Sniper után én szinte bármiről elhiszem, hogy az amcsik ezen a vonalon beszopják, ha elég érzelgősre veszik a figurát :)

  Persze nincs olyan kultusz a “lovasok” körül, mint ami Chris Ryant övezte anno, de attól még ennek is simán meglehet a közönsége, sajnos…

 2. Chris Kyle, bocs :)

  Nem tudom miért írtam helyette a vénülő SAS showmant :) én kérek elnézést!

 3. Én nem értem, miért temetitek? Nekem bejött a hangulata a zene a szinészek a látvány mind pazar volt én adok neki egy esélyt! Láttunk már ennél 1000x rosszabb előzetest is! Engem megfogott a trailer!

 4. Ebből eskü csak Nic Cage hiányzott. Egyébként pár hete láttam a Rambo 3-at és ez mintha majdnem ugyanaz lett volna, kis eltérésekkel. Ott is lovasok harcoltak, csak ott a ruszki tankok ellen, igaz nekik volt egy Rambojuk, itt meg kénytelenek beérni egy csicska Thorral meg Zoddal… :D :D
  Nemtom ere megérné elpazarolni 2 órát, ha még Nic Cage szerepelne benne, akkor talán… És még amcsi zászló se volt… :(

 5. Nem tudok se lovagolni, se gépkarabéllyal lőni, de szerintem az fizikailag nehezen hihető, hogy valaki egyszerre lovagol, és fél kézzel 1) megtartja a fegyvert, 2) céloz, 3) lő… tudom, vonatkoztassak el, de ez nem egy Rambo film, ahol ez beleférne, illetve azzal reklámozzák, hogy “Declassified story” azaz valóságon alapul…

 6. 9.

  Pedig sima ügy. Gondolj csak arra, hogy ugyanez mennyivel nehezebb íjjal és mint tudjuk van ilyen.

 7. BeryG-nek cimezve! Magyar történelem? Több mint 1000 evvel ezelőtt az Ural hegység lábánál élt egy nagy lovas törzs, a Hunok. Ezen törzs férfi tagjai loháton vágtázva ha ugy hozta a helyzet akkor akár hátrafele is nyilaztak, meglepve vele az ellenséget! Ez biz így volt :)

 8. @all: Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a hunok lovon hátrafelé nyilaztak, most is trend ennek a hagyománynak az őrzése bizonyos körökben. Én inkább csak abból indultam ki, hogy azért ergonómiailag és fizikailag teljesen más egy ilyen kaliberű gépfegyver megtartása, és feltételeztem, hogy komolyabb visszaütő ereje van, mint egy nyílnak.

  De ha már így belementünk a témába itt egy cikk:
  https://www.quora.com/Can-you-shoot-the-XM8-one-handed-Why-or-why-not
  Figyelembe véve ami ebben van, továbbra is fenntartom, hogy nehezen hihető nekem az, hogy valaki lóról, vágtázás közben egy akkora gépkarabéllyal úgy lőjön, hogy az talál is.

  (Disclaimer: se nem nyilazok, se nem használok lőfegyvert aktívan, illetve jeleztem, hogy feltételezésekkel élek, egy – talán értelmes – komment-beszélgetés érdekében).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.