The Ballad of Lefty Brown-előzetes: még egy western

Olyan jó, hogy ha nem is tobzódunk a stílus filmjeiben, de azért néha-néha befut egy darab. Az itteniben Bill Pullman áll majd bosszút a jóbarátja gyilkosain. Ránézésre nem egy Unforgiven, hanem egy Open Range ugrik be, és mivel az A24 stúdió keze alól érkezik, így mindenképp nézős darab. A poszter alatt ott a videó.

10 hozzászólás a “The Ballad of Lefty Brown-előzetes: még egy western” bejegyzéshez

 1. Talán addig jó a műfajnak, míg nem tobzódunk benne, mert ezt is túlzásba vinnék. Bár tagadhatatlan, hogy szívesen néznék több westernt.
  Máris várom.
  Bár már megint bosszú, mintha csak szappanopera írók írnának westerneket.

 2. Egy jó westernre mindig vevő vagyok, mondjuk nekem először pont az Unforgiven ugrott be a szereplők miatt. Trailer meg adja, zene is király alatta. Csak kicsit sokat mutattak nekem. De várós lett a film!

 3. “Talán addig jó a műfajnak, míg nem tobzódunk benne, mert ezt is túlzásba vinnék.”

  Azért, mert valamiből kevés van, még nem jelenti automatikusan, hogy jó is. Viszont ha minél több készül belőle, annál nagyobb az esély, hogy kikerül egy-egy jobb darab, a nagy számok törvénye alapján.
  Gondolom a Marvel filmekre utalsz azzal, hogy “ezt is”, de az évi 2-3 film egyáltalán nem sok. Csak annak, aki esetleg nem szereti őket. De ha nem arra gondoltál, akkor nem szóltam.

 4. Jim Cavizel, király! kár hogy csak mellékszereplő egy ilyen bosszú film jól állna neki is.

 5. Fakocka: általánosságban véve arra utaltam azzal, hogy túlzásba esnek, hogy folyton rászállnak egy témára, míg teljesen el nem cséplik, ki nem szívják belőle az utolsó csepp dzsúzt is az adott műfajból, stílusból vagy címből, hogy utána hosszú évekre félredobják őket. Vámpírok, zombik, vagy most épp szuperhősök, az teljesen mindegy. Nem egy évről beszélek.
  Így a western csak örülhet, hogy nem jár így. Az, hogy egy-egy film jó vagy nem jó belőle, az meg már teljesen szubjektív dolog.

 6. huhuu, várom. pont a napokban néztem meg végre a 3:10 to Yuma-t, a Bone Tomahawk is állat volt, remélem ez is hozza a hoznivalót.

 7. A Bone Tomahawk de egy beteg cucc :D Vagy csak túl nyers nekem, de imádtam, ideje van újranézni. Jane got a gun van most a terítéken a héten nekem.

 8. Szegény Tommy Flanagantől így hét évad SoA után én már mindig azt várom, hogy mikor ordítja el magát hogy “Jackie Boy!”.

  Amúgy szerintem az Open Range is rohadt jó, szóval én nem bánnám ha arra hasonlítana a végeredmény.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.