Jövő héten moziünnep a Cinema City-ben

Csütörtöktől vasárnapig lehet majd tobzódni a filmekben. Ez a hivatalos sajtóközlemény:

A Cinema City hatodik alkalommal rendezi meg minden fővárosi és vidéki mozijában négynapos eseménysorozatát, a Cinema City Filmünnepet. Október 26. (csütörtök) és 29. (vasárnap) között a nézők 790 forintért (2D vetítés) és 990 forint plusz szemüveg (3D vetítés) áron vásárolhatnak jegyet több mint 50 különféle filmre, melyek közül hatot premier előtt, négyet premieren mutat be a mozihálózat. Az IMAX jegyek 990 forintba, a VIP jegyek 3.210 (2D) és 3.490 (3D) forintba kerülnek majd.

Premier előtt lesz a Budapest Noir, az Emlékszem rád (izlandi horror), és az Eszeveszett esküvő (az Életrevalók rendezőjétől).

human
írta
2017. 10. 21. 10:15
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Jövő héten moziünnep a Cinema City-ben” bejegyzéshez

 1. Ez és a Sugár moziünnep az, amit úgy kerülök, mint a pestist. Hihetetlen, mennyi szemetet összefúj ilyenkor a szél.

 2. akciós Jigsaw, remek tobzódni fognak a csámcsogók, mobilozók pedig annyira vártam a bemutatót… :(

 3. hát menj más céghez tartozó moziba addig? ha jól emlékszem a budapest film és a mimozink nem szokott csatlakozni ehhez mostanában, de lehet tévedek, és ott most még kevesebben lesznek, ha tényleg nem.

 4. Én is kezdek átszokni Pécsett az Urániába. Minőségben, kényelemben is kezd jobb lenni, van páholy és kevesebb a paraszt. Csak ez egy egytermes klasszikus. De a cinema évről évre gyatràbb sajnos.

 5. Nem mainstream címekre kell menni, és akkor már nem lesznek tömegével a suttyók!
  Én tavaly konkrétan egyes egyedül ültem a Kubó egyik délutáni vetítésén.

 6. Én vidékről járok fel Pestre,szerencsére elég közel vagyok vonattal.Tavaly 3 filmet láttam a moziünnep szombati napján és az egyik a Kubo volt nekem is.
  Havi átlag 3szor járok szóval nekem mindig ünnep van ha normális film jön. :)
  A horroroknál vagy egyéb másnál is a délelőtti vetítést javaslom.Én szombatonként járok és elég kevés a troll.Azok főleg délután merészkednek elő.

 7. Tavaly hárman vagy négyen ültünk a teremben, vártuk, hogy kezdődjön a Sully, aztán öt perccel a kezdés előtt bejött két általános iskolai osztály, akiket rohadtul nem érdekelt a film (ráadásul feliratos volt). Előadás közben járkáltak ki rágcsáért meg ilyenek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.