Aki többet akar tudni Nicolas Flamelről

Az már tuti várja a Fantastic Beasts folytatását, hiszen abban szerepelni fog a karakter, akit Brontis Jodorowsky alakít majd. Ha jól veszem ki, akkor ő alkotta a Sorcerer’s Stone-t. Itt egy teaserkép neki a filmből.

4 hozzászólás a “Aki többet akar tudni Nicolas Flamelről” bejegyzéshez

  1. Számomra az elmúlt pár év legnagyobb csalódása volt az első rész (pedig versenyben vannak olyan címek, mint a Valerian, BvS és a Warcraft). Semmi karakterfejlődés (ami azért is szomorú, mert a karakterek többsége szörnyen idegesítő), semmi érdemi sztori, a játékidő nagy részét klisék és CGI orgia tetette ki.

    Értem, hogy egy 6 részre nyújtott sorozat esetében egy “felvezető” részben nem lőhetnek el minden puskaport. Viszont egy 8 milliárd dolláros sorozat utódját olyan résszel kezdeni, amiben a “boss fight” is élvezhető párbeszéd nélkül zajlik le… Kétlem, hogy Flamel karakterével többet kezdenének, mint Grindelwalddal. Csak egy újabb karakter lesz, aminek a személyisége és céljai kimerülnek majd abban, hogy a rajongók ismerik a nevét.

  2. Nekem se volt a nagy kedvencem az első rész, de ettől még nem is volt olyan tragikusan rossz, ahogy lefested. A szomorkás “digitális” New York hangulat, pláne a B-szálként futó árvaházas szál valóban túl komor lett, amit nem oldott fel a főtörténet. Vagy csak nekem tűnt túl civilizált helyszínnek New York, mert azért jobban örültem volna, ha több jelenet a szabadban játszódik.

    Ennek ellenére a sztori viszont továbbra is élvezhető és szépen bővíti tovább a HP univerzumot (pl. MACUSA). Az pedig külön kiemelkedő, amikor lemennek a bőröndben lévő mini állatkertbe, tehát remélhetőleg több ilyen meglepő és HPhoz méltóan varázslatos jelenet lesz a folytatásokban.

  3. Én abban reménykedem, hogy az első rész amolyan felvezető volt.
    Miután Rowling sokszor bejelentette, hogy nem lesz több HP film, nem kezdhetett csak úgy neki egy előzménynek. Ezért vette a legendás lényeket, aminek semmi köze a filmhez, és csinált belőle egyet, ami vamaicskét hasonlít rá (azaz vannak benne lények..). Most hogy ez megvolt, jöhet az összes olyan háttértörtének, amit a fanok szívesen néznének (remélhetőleg). Grindelwald és Gandalf, akarom mondani Dumbledore csatája szerintem epikus lesz, amikor olvastam a könyvet, mindig vártam hogy majd lesz róla pár szó. Engem érdekel. Nyilván N.F. is érdekes lehet, főleg annak aki nagyon benne van/volt a világban.
    Én azt remélem csak, hogy nem lesz hangsúly sem az állatokon, sem pedig az előző főszereplőn (aki borzasztó volt szerintem).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.