Jön a Hangman

Baromi spoileres előzetest kapott Al Pacino újabb egyenesen videósnak kinéző filmje, amiben a társával egy akasztós sorozatgyilkos után nyomoz. A plakát alatt ott a videó.

9 hozzászólás a “Jön a Hangman” bejegyzéshez

  1. De Niro, Hopkins, Al pacino… annyira szeretném ezeket az embereket normális filmekben látni. Nem értem miért ilyen szarokban vállalnak szerepet

  2. Simán jónak tűnik. Nyilván nem fog kasszát robbantani ,a talán nem is ez a cél.

    evil9: Annak ugye tudatában vagy ,hogy 70 éves szinészekről beszélsz? Nem dobálják hozzájuk a Serpico és Hannibál szintű szerepeket. Abból a háromból akit irsz , egyedül de Niro szerepel rendre gány filmekben. Hopkins Westworldözik , Pacino pedig HBO filmekben ugyan ,de vállalható alakitásokat hoz

  3. Ebben a legjobb az “Animals – House of the Rising Sun”, mást sajnos nem találtam. Ráadásul még az sem az eredeti volt ha jól hallottam.

  4. Megalaz: hm? DeNironak a sok filmje közül még mindig több vállalható, mint Pacinonak. Ott az Intern, Hand of Stone vagy az HBO-s piramisjátékos, Pacinonak meg talán a Danny Collins egyedül.

  5. silver42: már a betűtípus mindent elmond, erről a filmről üvölt, hogy maximum közepes a legjobb esetben is egy semmilyen, de inkább rossznak látszó Pacino alakítással.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.