A WB még nem erősítette meg a Justice Leage játékidejét

A manabye lehet csak klikkekre vadászik, mert lófasz a nézettsége látszólag, de elvileg szerinte az AMC (és több forrása:) elszólta magát: a Justice League 121 perces lesz. Talán.

Mondom, a WB nem erősített meg semmit, szóval ezt nagyon nem venném 100%-nak, tekintve az eddigi DC filmek hosszát: Man of Steel 143, BvS 151, de még az egy főszereplős Wonder Woman is 141-es hosszal bírt. Ja volt valami Squadjuk is, de ha DC fan lennék azt letagadnám. Ezek után furcsa lenne, ha az első csapatfilmjük, amit Joss Whedon tett rendbe hirtelen alájuk vágna. Nemsokára megtudjuk.

Apróságnak mellé, hogy PG-13 lesz, és hogy J.K. Simmons, aki Gordont alakítja, azt mondja, hogy nincs sokat az első League-ben, és elvileg csak bemutatják a karakterét, nem lesz túl sokat.

53 hozzászólás a “A WB még nem erősítette meg a Justice Leage játékidejét” bejegyzéshez

 1. Na, ezért utálok moziba járni. Ha lehet, olyan helyre veszek jegyet, ahonnan ki lehet slisszanni könnyen a vécére. A hosszabb buszos utazástól is rettegek, mert már az első fél órában rám tör a pisilhetnék.

  Ugyanez a moziban: ha rossz helyen ülök és tömve van a terem, akkor nekem végem, mert nem szeretem a többi embert megzavarni.

 2. fogták Snyder anyagát azt kibaszták a kukába? ha spekulálok akkor azt mondom, ez egy hoax, vagy nem, és eljátszák, hogy a rendezői lesz majd több mint 2 órás.
  ha valóban 2 órás, ami nem is kevés, -ha azt nézzük- legalább pörgös lesz, és nem hugyoznak be a szorongó emberek sem… ne másolják bollywood 6-7 órás müsoridejét…

 3. Hát elvileg előjött most egy olyan újságíró, aki ugye megvolt hívva anno erre a forgatási látogatásra, mint a többiek is, ahol megnézhették ugye, hogyan veszik fel a Gordonos tetőtéri jelenetet, utána ugye jöttek is a cikkek, ahol leírták, amit már a trailerben láttunk, ahogy a többiek ott hagyják hagyományosan magában beszélni Flash meg marad és tolja a rude dumát. Na ő azzal jött, hogy már ott mondta nekik Snyder, hogy rövidebb lesz…de hogy most ezalatt arra gondolt-e, hogy az Ultimate edition 3 órájánál vagy a TC cutnál azt nem részletezte. Mindenesetre majd kiderül a hivatalos időtartam tényleg, nem tudom miért nem tudják már egyesek megvárni ezeket a bejelentéseket.

 4. én nagyon örülnék ha minimum 150 perces vagy több játékidőt kapnánk, persze izgalmas tartalommal :D

 5. 120 perc lesz.Most megmondom,hogy Steppenwolf tucat gonosz lesz és a ne számoljunk túl jó karakter interakciókra.
  Whedon szét cseszi Snyder hagyatékát.

 6. “Mindenesetre majd kiderül a hivatalos időtartam tényleg, nem tudom miért nem tudják már egyesek megvárni ezeket a bejelentéseket.”

  csak azért hoztam le, mert már többször előkerült kommentben.

 7. Ha csak 2 órás lesz az nagyon el fog szomorítani!Lehet úgy meg se nézem!Min egy 2 és fél órat varok!Remelem kacsa!Kizártnak tartom, hogy 2 órában lehet egy ilyen volumenű filmből jó filmet csinalni mínusz 10 perc stablista!

 8. 120 perc kevés lenne, akárhogy is nézzük. Aki nem szereti, az nem fogja 120 percben se szeretni, aki meg szereti, szívesen nézi 150-160 percig is. Mint én. Ja meg Supermannek is kell időt hagyni, ne zavarják le 5 perc alatt pls. PLS!!!!

 9. Nem a bejegyzésre gondoltam human, hisz le is írtad benne, hogy nem hivatalos, hanem pont az előkerülő aggódókra, meg rajongókra, akik eddig várták, de megvannak ijedve, hogy igaz. Csomó embert láttam már mindenfelé, (lehet ezt nem kellett volna kihagynom az előző hozzászólásból) akik teljesen elmennek amellett, hogy nem is biztos a dolog. Ez engem mindig felnyom, és fel is fog sajnos, nem tudom miért lepődök rajta még meg, tiszta hülye vagyok.

  Egyébként a 300 is 2 órás volt,a Holtak hajnala meg még rövidebb, ha már Snyder film időtartamok

 10. Kakaó persze,hogy az.
  Ha fostenger Kihalás kora képes volt 169 percesen 1 milliárdot kaszálni,a legelsö Liga film ne hogy már 110 perces legyen.

 11. De amúgy most komolyan, nektek is csökken az olvasottság? Ilyen hírt minek hoztok le, plána ha te is meg vagy róla győződve hogy kacsa? Főleg, hogy gondolom ugyanúgy írtok majd a hivatalos bejelentésnél is. Ezzel nem csináltok ti sem semmi mást, csak húzzátok az emberek agyát.

 12. Namu: azt láttam h érdekli az embereket azért hoztam le, direkt nem clickbait címmel, szemben a gagyi siteokkal.

 13. 120 perc stáblistával ? Akkor arra van 110 perc, hogy bemutassák a három új tagot + Steppenwolfot. Ebben tuti Wheden keze van, hát elmehet a faszomba ! Oké, hogy az első Avengers volt kb ugyanennyi, de ott nem kellett megalapozni a karaktereket. Ennek a hírnek kamunak kell lennie..
  Ha nem, akkor valamelyik karakter fogja meginni a levét, de lehet, hogy több is. És már látom is, ahogy Kal-el feltámad az utolsó 5 percben, és lezúzza a papírmasé gonoszt, akiről annyit fogunk megtudni, hogy nagyon szereti dobálni a fejszéjét !

 14. Nem igazán ide tartozik, de az új Thornál is mondogatták, hogy 90-100 perc lesz a film (aminek kifejezetten örültem volna), aztán csak összevágtak 130 percet. :D

 15. Botter.Ennek a filmnek reszeltek.Nagyon sarkitva(opening scene,stáblista,credit scene)1:45 lesz a film.botrány.

 16. Fhú istenem, ezen a “Whedon szétcseszi Snyder hagyatékát”-részen most nagyon röhögök! :D

 17. Most péntektől lehet vásárolni a jegyeket a filmre, legalábbis amcsiknál. Akkor ki fog derülni. De human több honlapon pl a magyar IGN oldalon is úgy olvashatjuk, hogy ez hivatalos játékidő. Te azt tapasztalod az elmúlt mint cikkíró, hogy ők is csak clickbait-ként osztották meg?

 18. Szerintem egy film nem attól lesz jó hogy hosszú. Nem értem ezt a pörgést. Főleg aki azt írja vége a filmnek ha nem lesz két és fél órás. Szerintem mostanában a szuperhősös filmek egyre gyengébbek (tisztelet a kivételnek) és nem a játékidővel van baj hanem mikor egy harcjeleneten unatkozik az ember mert annyira semmilyen.

 19. KingMacsek: mivel az AMC közben mondta h nem tudnak semmiről, a heroicHOllywood pedig a filmes blikk szóval az ő megerősítésük semmit sem ér, így igen, amit fenn írok, az a tuti: a WB még nem jelentett be semmit. Az IGN nem csak a clickbaitre megy, de olyat is lehoznak simán.

 20. Itt nem erről van szó.Sorolhatnám napnestig a filmkete amiknek tök felesleges a 2,5 óra.
  Transformers filmek,Pókember filmek,Alkonyat flmek stb stb

  De!Gondolj bele!2 óra,mikor a film olyan karaktereket mutat be akikről a büdös életben nem láttunk még filmet,ráadásul Cyborg eredete meglett változtatva!!Szerinted elég a 2 óra??Túl sok minden van:Superman hagyatéka,Steppenwolf,karakterek,amazonok,végsö harc stb stb.
  A nagyságos Whedon úr sem 2 órásra(144 perc)csinálta az elsö Avengerst még úgy sem,hogy a karakterek már kaptak filmet!
  Rajongók millió nem ezt érdemelték…

 21. Eddig az összes filmjük nagy selejt volt főleg a WW… Látszik hogy full nem hozzáértő volt a rendező… Egyedül az öngyilkos osztag ért valamit.

 22. Be kell hozni Aquaman-t, be kell hozni Cyborgot, össze kell szedni a csapatot, be kell mutatni a főellenséget, fel kell támasztani Supit…Nagyon karcsúnak tűnik a 120 perc… A 170 szimpatikusabbnak és reálisabbnak tűnne…

 23. Már több ticketing website, pl. Fandango is megerősítette, hogy 121 perc a játékidő.

 24. Én személy szerint soha nem értettem ezt a nagy őrületet a hosszú filmek iránt, pláne a képregényfilmeknél. 2 óra bőven elég, nem kell mindig teletömködni annyi eseménnyel… Karaktert bemutatni meg történetet mesélni lehet kevés dologgal is, nem szükségszerű hozzá a játékidő. Ügyesebb filmesek képesek erre.

 25. Ha kiadnak bővítettben egy 160-170 perces verziót, akkor ennek mi ertelme?Miért nem lehetett hozzácseszni egy min 20 percet még!Snyder tuti nem ilyen rövidre tervezte!Ha kritikailag rossz lesz, mert szétvágták a beleegyezese nelkul, akkor is őt fogjak szidni erte!Előre sajnálom!

 26. Ha az imdb-t vesszük alapul akkor már mikor is tudtuk volt fél éve vagy egy éve hogy 170 perc :D
  Eleve nem fut annyi szálon a sztori, mint a BvS-ben kellett, hogy fusson. Ha tényleg két órás akkor két órás, mint pl egy másik csapatfilm, amit úgy hívtak Guardians of Galaxy és nem, senkinek sem volt előtte szólófilmje. Úgy, hogy még a JL előrébb is jár.

 27. bár lehet tényleg 120 perc lesz, de igazad van Mekare, imdb készülő filmnél nem sokat jelent

 28. :D.Groot,Drax vagy Mordály tényleg releváns Flash vagy Cyborg eredet történeteivel :D
  Különben meg a Guardians egy csapat,nincsenek önálló sztorijaik a tagoknak.Ennyire elvakultak ne legyünk már.

 29. És te komolyan azt vártad, hogyha 170 perces lesz a film, akkor majd Aquaman, Flash és Cyborg olyan eredetsztorit fog kapni, ami egyenlő lesz egy szólófilm szintű bemutatással? Akkor minek az Aquaszóló, ha egy csapat filmben életének minden addigi részletét ismernünk kell? Lehet, hogy a GotG-nek nincsenek külön sztorijaik, de a filmes elvárásoknak ugyanúgy nekik is meg kellett felelni nem? Vagy például ott van a Hét szamuráj, aminek teljes időtartama azzal foglalkozott, hogy a szamurájok múltjában vájkált, mert ahhoz, hogy melléjük álljunk, vagy aggódjunk, egyszerűen mindent tudnunk kellett róluk miközben összeálltak. Flash apja benne van a filmben, Cyborg apja benne van, sőt ő az egyik elrabolt tudós, ha valaki Cyborg van a leginkább összefonódva az inváziós szállal.

 30. Nem.nem vagyok buta.Gondoltam,hogy nem szólofilmet kapnak a filmben.A Man of steelt is megoldották szépen flashback-ekkel.De itt túl sok minden van..szerintem.

 31. Itt is várható a flashback és nemcsak a történelem leckére gondolok. Azt hiszem a final trailerben mutatták azt a jelenetet először, ahol Cyborg ül a lakásában, kapucnis felsőben és a baleset előtti életéről nézeget felvételeket…az ott egy jó hely beszúrni egy flashbacket, arról ki is volt ő és mi is lehetett volna, aztán mi történt. Szerintem esélyes, hogy annál a pontnál tekintenek vissza a meccsre. Amivel lefedhetnek vele kapcsolatban rövid időn belül két fontos dolgot is. Nyilván jól teljesít Victor a meccsen. Pár mondatban megemlítik, vagy megmutatják, hogy megfigyelők is jöttek őt megnézni,és azt is, hogy az apja meg nem jött el. Ezzel ugye el van intézve, hogy Victor nem csak egy meccsen volt épp potyás, hanem tehetséges játékos volt, akire szép sportkarrier várhatott volna, ha nem történik vele, ami. Valamint, hogy az apjával nem igazán olyan a viszonyuk, ezt még mélyíthetik, h mondjuk épp veszekednek telefonon, amikor Vicet baleset éri. Innen ráadásul visszatérve a jelenbe, akár továbbfűzhetnék azzal, hogy próbál beszélni az apjával, de mikor elmegy a lakására őt már elrabolták és így előrébb lépnek rövid időn belül az inváziós történettel is. Ez nem hiszem, hogy rettenetes mennyiségű időt lefedne, ráadásul ahogy kapcsolódik az inváziós sztorihoz még fejlődhet is vele a karakter és az apjával való kapcsolata is. De, hogy így csinálták-e majd megtudjuk.

 32. Engem a DCU filmek hidegen hagynak (alapvetően a marvel képregényeit jobban szeretem), de azért remélem jól sikerül a Justice Leage, a DC fanok megérdemelnék. Az előjelek sajnos nem adnak túl sok reményt: rendezőváltás (bár ez még akár jól is elsülhet), valamint a koncepció, hogy a fontos új karaktereket egy közös filmben mutatnak be ritkán szokott jól sikerülni (lásd Pókember 3, Csodálatos Pókember 2 esete). Fenti dolog miatt tuti minimum 2,5 órás filmre lehet számítani, és esélyes, h még ez a játékidő is kevés lesz, nem gond, majd egy directors’cut pótólja az esetleges hiányosságokat a blu-ray-en. De ne legyen igazam.

 33. Ez mind szép és jó volt mekare.De látod mennyit írtál Cyborgról?És akkor ehez add még Flasht,Flashpapa drámáját Aquamant.Ez kb lemegy az elsö órában xD
  A BvS több szálon fut ez meg nem mantrát felejtsd már el mert hülyeség.Ez is!

 34. Ez, amit írtam, max 10 perc. Flash elmegy a börtönbe beszélni a papussal (megtudja a néző,hogy börtönben van-talán azt is mennyire rég és, hogy ártatlan-többi marad Flashpointra), onnan hazamegy (ugyanaz a ruci van rajta) Batman meg toboroz rajta egy nagyot és őt tudjuk, hogy nem kell hosszasan győzködni. Cyborg az apja miatt csatlakozik, AquaMomoanak meg házhoz jön a probléma.
  De felőlem tartsd nyugodtan hülyeségnek. Attól mégytök megoldható dolog marad, főleg képi műfajjal. Csak a Watchmen kezdő montázsával eltudott mesélni simán Snyder dolgokat, amiket kell. A legutóbbi filmje meg kemény 5 perc volt.

 35. Húú elvakult vagy.Menthetetlen :D aztán mikor 3 hét múlva nekem lesz igazam akkor is megvéded.BvS-nek is nagyon jót tett a rengeteg ki dobott anyag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.