Eljött Cyborg hete + Shazam!

Bár a Justice League hivatalos játékidejét még nem tudjuk, de azt igen, hogy a félig robot (félig ember) csávó is benne lesz. Úgy tűnik Aquaman és Flash után ő kapja meg a saját hetét, ami gondolom majd mozgó posztert is jelent a mostani kulisszák mögötti videó után.

Nem akarok külön posztot írni neki, de a Shazam rendezője azt mondja, hogy 2019 áprilisában nézhetik majd a filmet a rajongók.

13 hozzászólás a “Eljött Cyborg hete + Shazam!” bejegyzéshez

 1. Ezt a logikát követvén, akkor valószínű, hogy Shazam a 7. tagja a mozis Justice Leaguenak, nem?

 2. Cyborg és Wonder Woman hete van, közös bemutatót kaptak, aztán ilyen AT&T cucc az még csak Cyborgnak jött. Akkor már a többiekét is megoszthatták volna, Flash és Aquaman is mehetett volna közösen. Bár valahol megértem miért rakták össze a legkevésbé népszerűbbet a jelenlegi legnépszerűbbel.

  @BenBen24:
  Nem hiszem, hogy easter eggen kívül bármi lenne tőle. Főleg,ha igaz lenne a 2 órás játékidő. Esélyesebb akkor már egy Hal Jordan cameo,de még azt se várnám, max pozitívan csalódnék (Armie Hammer plz)

 3. ezekben az új teaserekben már egész pofásan néz ki azt aláírom, kb. a 3 évvel ezelőtti robotzsaru remake-re emlékeztet…oh wait.

 4. @Mekare:
  En is úgy kepzelem,hogy legvégére áll össze a csapat.Megkocaztatom, hogy superman sem biztos, hogy fog harcolni még ebben.Bár kár lenne
  kihagyni, ahogy aprítjab a parademonokat.Én akkor is Shazamra tippelek. A logika azt követelné, de lampassal sem bantananak meg.

 5. Semmi Shazam nem lesz itt. Már rég kiszivárgott volna egy ilyen információ, de még csak pletyka szintjén sem merült fel sehol. Ugyanez igaz a zöld lámpásra is. És supergirl se lesz.

 6. De,hogy lesz itt Shazam meg Lantern.Örüljünk ha a filmbéli karakterek kapnak nirmális teret.

 7. Na mondjuk az is igaz.A lényeg a lényeg, làmpàsèkkal vagy nélkülük de ne b*asszak el a filmet! :D

 8. Ez a szájborg még mindig annyira gagyi, hogy arra szavak nincsenek. Asylum szint, de most komolyan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.