Indul a munka a Venomon

A főszerepben Tom Hardy. A képen Tom Hardy. Ja és Pókember elvileg nem lesz a filmben. Na itt az első kép a forgatásról. Lenyűgöző.

human
írta
2017. 10. 24. 18:29
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Indul a munka a Venomon” bejegyzéshez

  1. Még mindig hihetetlen, hogy Hardy aláírt egy ilyen szerepre, ráadásul a semilyen univerzummal nem rendelkező Sony-nál. Ennyire rajong a karakterért? Vagy annyira jónak találta a forgatókönyvet?

  2. Biztos nem a pénz miatt. Eljutott ő már arra a szintre, hogy válogathasson a szerepek között.

  3. Ránézésre EDDIG nem a money miatt válogatott Hardy. Fura, de nálam a jó színészeknél a koncepció valahogy így alakul ki: befutnak egészen különleges szerepekkel, mondhatnám azt is, hogy kockázatos karaktereket játszva, ami akár karriergyilkosság is lehetne már az elején. Aztán megdobják őket még jobb szerepekkel, amikkel már díjakat is nyerhetnek, akár mellékszereplőknél. Nagy szerepek, sok díj, stb. Még jobban felfigyelnek a producerek, jönnek az amolyan “pénzes” filmek, amikben maga a színész a csalogató. Esetleg nyereségesek is ezek a filmek, főleg ha egy jó rendező kezébe adják. No és innentől jön az…sajnos…hogy megérzik a pénz szagát és ráharapnak. A mai napig hiányoznak Robert Downey Jr. el nem készült, kiváló filmjei, mert 2008 óta ez a felállás: Vasember, A hihetetlen Hulk, Sherlock Holmes, Vasember 2.,megint Sherlock, Bosszúállók, megint Vasember, Bosszúállók…hadd ne folytassam. Jó, játszanak ilyet, de ne már, hogy évek óta Tony Stark szerepében lássam csak. Mi a fene ez, sorozat, hogy ugyan azt a karaktert látom tőle? Bocsánat a kifakadást, de már hogyne, hogy a pénzről szól ez. DiCaprio sem tízezer dollárért vállal egy filmet, megteszi, hogy nem ül bele egy karakterbe évekre. :) Sorry ;)

  4. Azt persze hozzáteszem, hogy imádom Hardyt, de pont a fentebb említett különleges dolgai miatt, amiket eddig láttam tőle. Ha van valaki szerintem, akinél nem a kassza cseng a fejében, mikor felajánlanak egy szerepet neki és elvállalja, az Daniel Day-Lewis. Talán részletezni sem kell, hogy miért pont ő. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.