“The must see movie of the year arrives”

Azért a Thor: Ragnarök marketingjében is eltudnak szállni. Jött egy tv-spot hozzá, amiben a nagyon jó kritikákra (tényleg nagy a pozitivitás róla) alapoznak kicsit.

Most kiderült, hogy a CNet-et tutira nem kell olvasni filmkritikákért.

7 hozzászólás a ““The must see movie of the year arrives”” bejegyzéshez

 1. OFF: Lehet mar lassan nem artana egy kulon menupontot rakni ide a filmbuzira ahol nem lennenek szuper hosos filmek, mert az utobbi idoben igy a fooldal fele csak ezekkel van megtelve :( /OFF

 2. Nekem teljesen bejött, valóban érződik rajta Waititi stílusa, nincs elnyomva, szóval érdemes hinni a híreknek. A főgonosszal viszont megint mellényúltak… Bővebben majd a kibeszélő alatt.

 3. Miért gondoltátok, hogy el lesz nyomva? Nem horrorfilmekből érkezett a stúdióhoz, hanem független vígjátékokból. Amik ráadásul nem ilyen Seth Rogan meg mittudomén féle 18+ komédiák, közönség barátabbak. Teljesen beleillik a stílusa a dologba.
  A Ragnarock “poént” eskü láttam valami hivatalos cuccon, vagy magazin címlapon már, de nem találom, szóval még csak nem is valami eredetiek ott a CNEtnél. Na nem mintha ne jutna eszébe ez az első ötödikesnek is, aki szembe jön vele.

 4. Lassan kezd egy kicsit egysíkú lenni a színvonal human. Ideje lenne más filmekkel kapcsolatban is információt közölni. Unalom

 5. Znealk: jó lenne, ha most ősszel is interstellar jönne blockbusternek, és nem két képregényfilm, de erről nem én tehetek. Arról nem is beszélve, hogy nem látlak a Phantom Thread kommentjei között pl.

 6. Nem feladatom human-t védeni, csak bosszant a butaság és volt egy kis időm, úgyhogy visszalapoztam a hónap elejéig, közben számolgattam:
  33 képregényfilmes cikk és 80 egyéb. (az állandó rovatokat nem számoltam)
  Mindez egy olyan időszakban, amikor két képregényfilm is hamarosan érkezik, vagyis pörög a kampány.
  Szóval hagyjuk már…

 7. Nem értem a sirás tárgyát.Csak az utolsó oldal bejegyzései:

  Phantom Thread
  Communiter
  Animációs mese
  I love you daddy
  Fantastic beats
  Predator

  Szóval human böven ír másról,sőt művész filmeket is posztol.szóval jah hagyjuk máár

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.