Bright-előzetes: Will Smith odateszi magát

Na erről van szó, itt a Bright rendes előzetese. Mostanra már az akciójelenetek is készen vannak, szóval végre mutogatják is őket! Will Smith és az orkot alakító Joel Edgerton egymást is ugratja, miközben egy városi fantasy történetben tesz rendet, ahol mindenki egy tényleges varázspálcát akar megszerezni.

Mindezt David Ayer (Suicide Squad, End of Watch, Fury) rendezésében láthatjuk majd a Netflix blockbusterében. Na jöjjön az új videó.

human
írta
2017. 10. 25. 18:16
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Bright-előzetes: Will Smith odateszi magát” bejegyzéshez

 1. Ez a végén még egész jó is lehet. A trailer alatti zene borzalom és az elején a röpködő töltényhüvelyek és töltények CGI megvalósítása elég randa.

 2. Mondjuk Smith karaktere, meg a hangulat is néhol egy az egyben olyan, mint a Bad Boysban, csak a másik feka le lett cserélve egy Orkra.

 3. Mi a fa*zért kell minden amerikai rendőrös film trailerébe ezeket az ultraszar, feka rap zenéket alávágni?
  Rohadtul idegesítő!

 4. legyen jó legyen jó legyen jó
  mert kéne már jó fantasy film. utoljára csak a strange-t élveztem, de jó lenne egy független filmet is kapni, ami nem marvel vagy dc vagy univerzumépítő monster moive. talán ez.

 5. Hmmm, a zene engem is kizökkentett, de valahogy a poénokra sem voltam így vevő, lehet a film rendes folyásában, megalapozott hangulattal máshogy fognak esni a dolgok. Vannak benne olyan elemek, amik miatt biztos, hogy megnézem, de jobb lett volna, ha ezt az előzetes kihagyom már.

 6. Buddy cop akciófilm fantasyval fűszerezve? Ha már kijött volna is késő lenne! :D Ide vele!

 7. Csak kérdezem, hogy nem volt már egy ilyen film James Caan-nal valamikor? Azt hiszem ott egy földönkívüli volt a társa.
  Nekem ez biztos nem mozis, de a Shrek-es duma rendben volt.

 8. Flyvik:
  Alien Nation, amire gondolsz James Caannal. És ez senkinek sem lesz mozis, mert Netflixen jelenik meg :D

  Nekem viszont a már említett shadowrun hangulat miatt nagyváros :D

 9. fú ez a zene… jesszus. Hosszú és unalmas a trailer, de ettől függetlenül várom. Koncepció nagyon adja.

 10. Kicsit Bad Boys, kicsit Men in Black. Látszik hogy Will Smith-re írtak a filmet, hozza is a szokásos karaktert. De a trailer ritka rosszul sikerült.

 11. Minek minden mostani bemutató alá ilyen idegesítő, dizsi-rap borzalmat bevágni? A zenét leszámítva is unalmas és semmitmondó a bemutató. Így elsőre egy az Utolsó boszorkányvadászra hajazó fércmű lesz, amit Wilhelm Schmidt megkopott sztárstátuszára alapoznak. Meglátjuk.

 12. Atyaég, nem értem mégis milyen filmet szeretnétek? :D Ha sok a CGI, akkor a minőségétől függetlenül “szar a CGI” szöveggel illetitek :D Ha nincs benne CGI, vontatott és unalmas film, akkor meg…..el vagytok ájulva, hogy micsoda “MŰ” :D
  Én személy szerint bírom a shadowrun világát. Nem értem azt sem, hogy ez a trailer miért szar? :) Tetszik a képi világa és az akció jelenetek is rendben vannak. Sajnálom, hogy csak Netflix-en lesz elérhető.

 13. 1: Miért csinálják mostanság azt a Trailer’s Trailert, a Trailer előtte 5 másodperces kis videót, hogy mit lehet majd látni a 2,5 percesben? Úgy idegesít, hogy már ott látom pár MP-ig az akciót…

  2: World of Warcraft 2017. Talán még érdekes is lehet, bár az Orc, Elf, Human cucc furcsa így és utána felfedezik a “Varázslatot”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.