Den of Thieves-előzetes: a zsaruk a rosszfiúk

Al Pacino szerepében Gerard Butler, Robert De Niroéban… nem is tudom. Még egy teherautós rablás is van a trailerben, lehet az pecsételte meg, hogy a fejemben a Heathez hasonlítottam. persze azzal szemben alul marad, de azért elsőre nem tűnik nézhetetlen ez a heist film, amiben pár rablásfüggő az egyik legnagyobb amerikai bankot akarja kirámolni, miközben a Butler által vezetett zsaruk vannak a nyomában.

A poszterek alatt ott van a trailer.

6 hozzászólás a “Den of Thieves-előzetes: a zsaruk a rosszfiúk” bejegyzéshez

 1. Ez szerintem kurvajó lesz, nagyon tetszik a trailer is. Pablo Schreiber az American Gods-ban szerintem nagyon jót alakított, szóval szerintem itt sem lesz szar.

 2. Nekem van egy elmeletem, miszerint Gerard Butler karrierje ugy jott letre, hogy Russel Crowe nem akar/tud mindent elvallalni amit kinalnak neki.

 3. Butler szerintem gyorsan beszéljen meg egy időpontot Josh Brolin edzőjével, mert ha Brolint sikerült kicibálni az elpuhult, megereszkedett izomzatú, táskás, leharcolt arcú, tokás letargiából és acélosítani a tökös gyerek szerephez ez most Butlerre is ráfér vastagon.

  A legutóbbi űrviharos posványban is úgy nézett már ki, mint aki fél éve elhagyta a borotváját és mekis hambin élne intravénásan, de itt még fokozta, még divatszakállal se tudja elrejteni, hogy mennyire belefáradt arca van.

  És Butlernek vannak általában használható energiái, de ezt a kockafejű, kockahasú kivitelben tudja általában a legjobban hozni, mivel közel sem akkora színész, mint a ténylegesen kövér disznóvá érett Russel Crowe, aki legalább tehetségesebb.

  A film középgyengének tűnik, pár emlékezetes akció talán marad benne, de kétlem, hogy egy elvetést Tripla9-nél jobb emlékű lesz.

  Bár talán jobban fog csilingelni, ha megfelelő premierre rakják.

  Butler 47 éves és 57-nek látszik, tessék leállni a hambival ember. Kérem vissza a spártai 50%-át legalább!

  – a hozzászólást a Norbi Update szponzorálta

 4. Butler döbbenetesen le van épülve,a gogglen vannak róla strandolos képek
  nagy toka ,csöcs nagy bél ,izomnak hült helye!!!60 lenne megérteném de 47 éves istenem!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.