Laura központú Logan spinoff?

Nem meglepő módon a Fox és a Logant rendező James Mangold már dolgozik rajta. Konkrétan Mangold azt emlegette, hogy már a forgatókönyvön folyik a munka. Nem tudom ki hogy van vele, de engem egyelőre teljesen hidegen hagy akárcsak az ötlete is. Jó volt a kislány Jackman mellett, de magában még nem érdekel a sztorija. Az oké, hogy a Logan sikere miatt ha esetleg Mangold rendezi akkor valamennyi szabadságot is kaphat. Majd meglátjuk.

Mellesleg Hugh Jackman azt mondta, hogy még csak producer sem lesz ennél a filmnél, de a bemutatókor ott lesz az első előadások egyikén. Na meg azt, hogy reméli nem temetik el a Wolverine karaktert, hanem újracastingolják.

17 hozzászólás a “Laura központú Logan spinoff?” bejegyzéshez

 1. Szerintem sem volt annyira jó a Loganban. Egyértelműen Jackman meg Stewart kettőse volt a legjobb.

 2. Nyilván, hogy a két felnőtt jobb volt duh kicsit más anyag volt számukra írva, plusz bebaszna ha annyi évnyi tapasztalat után lemosná őket egy gyerek.
  Engem érdekelne, addig még nő bőven a kislány, jóval beszédesebb szerepet lehet már neki összehozni és így, hogy Mangold maradna esélyesebb is a dolog. Teltale Walking Dead s2 hehe
  Azt nem szeretném, hogy mostanában újracastingolják Rozsit, vannak más mutánsok is, legalább pár évet várhatnának.

 3. Nem is arra gondoltam, hogy mossa le őket, de ilyenkor csak Millie Bobby Brownt tudom felhozni.

 4. X23-nak is ugyanúgy több sorozata volt, mint a többi mutánsnak képregényben, szóval lehet mire építkezni. Az már más kérdés, hogy mennyire tud a kislány elvinni egy komplett filmet a hátán, szerintem tuti beraknak még más karaktert is mellé, reméljük, nem egy új Rozsomákot, az gáz lenne.

 5. Millie Bobby Brown kb ugyanúgy semmit nem tudott volna pluszban ehhez hozzáadni, jóval nagyobb utat bejáró, tevékenyebb szerep Elevené, mint Lauráé, mégha dialógusban nem is fergeteges.

 6. Millie Bobby Brown és Dafne Keen alakítása között mi volt az egetverő nagy különbség? Miért volna az egyik jobb, mint a másik? :/

 7. Ezzel nekem csak az a bajom, hogy lényegében az X23 film, az egy X-Men nélküli film lenne az X-Men univerzumban. Gyakorlatilag kiirtották az univerzumból az ÖSSZES jelentős ismertebb karaktert, és így azért érdekes kérdés lenne a folytatás.

 8. Lehetne belole egy idoutazasos sztori, hogy visszakerul az 1800-as evekbe, es kiderul, higy o lesz Logan anyja :-D

 9. nekem is az a problémám, hogy a Logan-ben nem csak Jackman-t írták ki a folytatásokból (ami önmagában tökéletes szvsz.), hanem kb. minden x-ment is, akit szerettünk. az, hogy most folytatják a történetet ezekkel (a többségnek) noname gyerekekkel, meg X-23mal, az elég gyengének tűnik elsőre. egyre több hiba jön elő a Logan filmmel kapcsolatban, ahogy múlik az R posztapok mozivarázs…

 10. A két színész(nő?) közötti különbség, ugyan már… Millie azért egy pillanat alatt átmegy a törékeny kislányból a kontrollálhatatlan szörnyeteggé. Míg itteni kedvesünk flegmán hörgött nagy vonalakban. Legyen nyugodtan a karakterről film, van benne anyag, de ez a kis csaj (jelenleg) kevés hozzá.

 11. tükör: Ha jól emlékszem nem nevezték meg, hogy melyik 7 X-MEN tag halt meg. Bárkit előhúzhatnak a kalapból.

 12. zsocso: nekem úgy rémlik, hogy szinte minden mutánst kinyírtak már a Logan-film sztori szerint. Akit nem ölt meg a “szer”, azt a katonák vadászták le.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.