Durva a mai Justice League adag

Akkor lássuk sorba miket kaptunk. Egyrészt a rajzolt hatású poszter mellé jött még egy hasonló darab.

Aztán a filmzenéből kijött egy szám: Justice League – Hero’s Theme – Danny Elfman.

Van mellé egy nagyon durva TV-spot és egy Wonder Womanra koncentráló “ígykészült” videó is. Sőt, Steppenwolf a hosszabb tv-spotban!

Ez a Steppenwolfos:

10 hozzászólás a “Durva a mai Justice League adag” bejegyzéshez

 1. Mondtam én, hogy Flashnek ufó feje van ezen, nagyon sebes akart lenni, de el van itt méretezve.
  Végre én is észrevettem egy helyen egy cgi cuccot juhu, ahol WW eldobja a palit az még nekem is meh, de még mindig nem érdekel egy filmben sem a dolog, a filmből úgyse fog kirántani.
  Eddig a filmzene nagyon meh, mármint vannak benne részletek, amik miatt ha már elégszer meghallgattam volna a számot, akkor felismerném, de nem ezt fogom agyonhallgatni eddig úgy tűnik. Lehet a film közben működni fog ettől, csak nem lesz a külön is simán meghallgatom bármikor listán. Szerintem idén nekem már semmi nem veri a King Arthur albumot. Egy másik (friends or foes) is fenn van itunes-on vagy valami ilyesmin, én ott nem tudtam meghallgatni az egészet, de valaki felrakott belőle egy részletet máshová és benne van a classic Superman theme egy pillanatkára. A nagy mennyiségű nosztalgiával kikészítenének, de apró hommage még nekem is jól tud esni. Viszont nagyon remélem, hogy a teljes filmzene nem lesz egy ‘member this ‘member that? nosztalgiacsobbanás, vagy hatalmas zuhanás a többi után. Azt nem várom el, hogy a MoS vagy a BvS zenéjének szintjét hozza, az elég amit a WW zeneszerzője csinált, szépen használta a már meglévő elemeit Zimmer hagyatékának és közben voltak jó saját darabok is, mint az Action reaction.
  Steppenwolf miatt sajnálom a legjobban, hogy nem tudok majd csak szinkronosra elmenni és egészen az otthoni kiadásig nem élvezhetem Ciarán Hinds hangját, alakítását :(

 2. Képregényes, rajzfilmes, darkos, vicces… enyhe stíluskavalkád, meg össze-vissza kommunikáció, gondolom a stúdiótól a rendezőn át a marketingcsapattal bezárólag nincs senki, aki tudná, hogy mit akar. Ilyen katyvaszt pont egy éve láttam egy filmnél, úgy rémlik, az földbe is állt.

 3. Miért érződik hatalmas buktának? Amit ennyire kell reklámozni, az mindig sántít. A BladeRunner 2049 is hasonlóan nyomatva volt, meg is bukott 3 hét alatt.

 4. a Blade Runner közel sem kapott ekkora kampányt, te miről beszélsz? Ellenben a Marvel filmek igen, ami nem meglepő, mármint legalább annyit befektetni a DC részéről, amennyit a konkurencia, az teljesen megszokott.

 5. “Amit ennyire kell reklámozni, az mindig sántít.”

  Ennek van tényleges alapja is vagy csak nekem bullshit egy ilyen kijelentés??? :/

 6. Ilyen blockbusternek szánt filmek esetében inkább az az aggasztó, ha alig van reklám nem? Most nem csak képregényfilm ügyileg. Dark Tower is, ha jól emlékszem úgy volt, vagy lehet míg nem figyeltem beindultak aztán…

 7. Még jó,hogy a Blade Runner egy kultikus scifi folytatása.Aminek sose volt hatalmas rajongó tábora mintvegy Aliennek pl.Istenem..ennyi idióta embert.Tudtam,hogy nem fog kaszálni.

  Ilyen moziszörnyetegeknél(BvS,Civil War,JL) az lenne meglepő hanem tolnák arcunkba a reklámokat,nem válalnak vele kockázatot..Ezek hatalmas bázisu filmek.Ha jól sikerülnek garantált a kaszálás.

 8. Sokkal jobban várom a Thor3-at. A Dc animációs filmjei nagyon jók, de élő szereplősbe még nem láttam igazán jót a Nolan féle Batman óta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.