Justin Lin visszatér a Családba

Vin Diesel facebookon fedte fel, hogy egyrészt Jordana Brewster visszatérése várható, másrészt pedig a franchiset felélesztő Justin Lin is behuppan a Fast & Furious 9 & Fast & Furious 10 rendezői székébe. Mondjuk az első csak 2020-ban érkezik majd, szóval bőven kell várnunk majd rá.

A bejelentő videó a tovább mögött.

6 hozzászólás a “Justin Lin visszatér a Családba” bejegyzéshez

  1. Aha, Mia visszatér és mi lesz a szövege? Brian vigyáz a gyerekre, én jöttem? Nagyon erőltetett.

  2. Egyre ocsmányabb ez a krumplifejű pojáca, 2020 ra meg el se merem képzelni milyen lesz. konkrétan a szeme addigra eltűnik már teljesen.

  3. Lin visszatérése nekem jó hír. Könnyed popcorn film lesz rakétákkal felszerelt kocsikkal. ^^

  4. Inkább a Riddickeddel kéne kezdeni valamit Vin.. ha már a legutolsó rész egy közepesen felejthető homage film lett.

  5. Jó, OK, most kellett valami a Rockos széthúzós családos “botrány” után, ami megmutatja mekkor a love.

    Ettől függetlenül Lin jöhet, nekem mint blockbuster rendező bejön a munkássága. Star Trek 3 kitérő is rohadt jó lett, kár, hogy anyagilag nem a legacélosabb, így sajnos nem valószínű, hogy azt (is) tovább viheti.

    De hogy Jordana Brewsterrel mit csinálnak Paul Walker nélkül… inkább ne, légy szíves, könyörgöm. Ezt csak nagyon NAGYON hülyén lehet megmagyarázni a filmben.

  6. Mia Brian nélkül tényleg érdekes lesz. Pláne, hogy ő azért nem volt az a kifejezett action girl, mint mondjuk Letty, vagy Gisele. A jelenetek 99%-ában vagy biodíszlet volt, vagy “a barátnő”, így kábé semmi jelentősége, hogy Mia van ott, vagy bárki más. Most nem az, ha nem lennének házasok és halálosan szerelmesek Briannel, akkor még ennek ellenére is feltűnhetne, de így ebben a formában nincs értelme. Max ha valahol az elején az akció előtt, vagy a végén az akció után lenne egy cameója, ahol nem kell megmagyarázni, hogy hol van Brian, mert elég az, hogy épp a gyerekért ment az oviba, vagy valami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.