Mudbound-előzetes: két film egybefűzve

Nem minden arany, ami Netflix, főleg filmügyileg, de még így sem értem ezt a trailert a rengeteg pozitív kritikát benne. Mondjuk tippre csak a marketing csapat baszta el, de akkor is.

Dee Rees (Pariah, Bessie) új filmje a streaming szolgáltatóhoz érkezik, és a II. VH utáni amerikai helyzetről szól… de közben meg két rivalizáló családról és egy szerelmi háromszögről. Persze jók a színészek, de tényleg, ott van a fehér csajért hajtó 2 pasi, meg ott van egy teljesen másik film a háborúba menő feketével, aki hazaérve tapasztalja, hogy hiába küzdött az országért, még mindig nem változott a helyzete ott. Mindkettö külön-külön hangzik filmnek…

human
írta
2017. 10. 26. 22:11
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Mudbound-előzetes: két film egybefűzve” bejegyzéshez

  1. “Nem minden arany, ami Netflix, főleg filmügyileg” ezzel nagyon egyetértek. imádom a sorozatokat ott(holnap strangerthings!!!) de a filmek tényleg elég gyengusok. okja-t is vártam eléggé az is csalódás volt. nem volt rossz de lehetett volna sokkal jobb is.

  2. Barni: szerintem lassan alakulnak azért a filmjeik, a Babysitter tök szórakoztató volt, az Okja is szerintem egy sima 7/10, a Wheelmant még nem néztem.

  3. Hát mivel olyan hű de sok fekete nem harcolt a 2. vh-ban (hihetetlen mód nagy rasszizmus miatt) ezért annyira a katonai része nem lehet mély. Gondolom itt lesz kevesebb jelenet a filmben. Az állomány olyan 125.000 volt durván, ami első hallásra soknak hangzik, de itt nagyon sokan a háború végéig kb a táborokban maradtak, mert nem kapták meg a parancsot. És soknak sok ember, de milliókhoz viszonyítva és mivel kevesüknek adtak esélyt a bizonyításra, így sajnos ez a szám nem számít nagynak. Nők hasonló cipőben jártak. Na de abbahagytam a törit.

    Btw ettől függetlenül nekem tetszik a dolog, meg a zene is passzol a trailer alá. Színészek is tetszenek, egy ilyen filmre inkább ülnék be moziba, mint a fűrészre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.