22 hozzászólás a “Na végre igazságot szolgáltattak a ligának + Deathstroke” bejegyzéshez

 1. Nagyon kíváncsi vagyok hogyan fog teljesíteni a kasszáknál a Justice League, mert szerintem sok mindent el fog dönteni.
  Deathstroke film? Ez olyan engesztelésnek tűnik, ha már Reeves kukázta az egész Affleck féle elképzelést. Nem tudom mi értelme lenne ennek, szerintem jobban elférne egy Batman trilógiában, mint egyik főellenség, vagy valakivel párban. Mert bár Slade szuper karakter, brutális, sokoldalú. De egy külön film vele…Hát nem tudom… Az meg, hogy ez is egy eredettörténet lenne az univerzumon kívül…Nem tetszik az ötlet:D

 2. “They will race behind you, they will stumble, they will fall. But in time, they will join you in the sun, Kal. In time, you will help them accomplish wonders.”
  Tényleg ez a legjobb poszter eddig, rajta is van Sups, meg nem is. De azért számomra nem ez volt az első, az Alex Ross által inspirált is szép volt, az egyik mozis magazinban azt hiszem mától lehet beszerezni. A többi plakátnál, karakterplakát sorozatnál is voltak jó darabok, csak egy-két karaktert mindig elcsesztek rajtuk, így a végső összkép már nem volt jó.
  Ezt így csak exkluzívan a Fandangosak kapják meg és máshonnan nem lehet beszerezni? Megvásárolnám a megfelelő méretben. Az IMAX-os is jó szerintem, bár ott Flash feje kicsit ufós.

  Ez a The Raid nekem eddig kimaradt (majd bepótolom), de ha jól rémlik amikor a Dredd kijött akkor sokan mondogatták, hogy azt másolta (ha keverem valami mással bocs) és nekem a Dredd bőven tetszett. Jó, hogy a nagyobb erők (Shazam) mellé jönnek ilyenek is többen. Remélem az Suicide Squad 2 is visszavesz, de Killer Frost még belefér.

 3. Deathstroke film? Oké jöhet. Szóljanak Christopher Priestnek, hogy írja meg a forgatókönyvet és akkor biztos állat lesz… :D

 4. én addig észre se vettem, amíg a kommentben nem írtátok, de most már nem is tetszik annyira, mint elsőre, pont a szuperman sziluett miatt…a festett hatás viszont nagyon jó oldalt a karaktereken, még flash is. a korábbi alex ross féle nekem is jobban bejött.

 5. Justice League 3000 nem jön? Mert látom a Warner még mindig teljesen megzavarodva dobálja be a különböző, totál felépítetlen karaktereket.
  (mondjuk a JL Dark meg a Sirens terv is ilyen, de ez tényleg röhej már)

 6. Nem érdekelnek a poszterek, min plusz fél órát kérek a filmbe! :D
  Ezt a 2 órás játékidő már biztos?

 7. Vinike biztos sajnos.

  Ez a poszter gyönyörű.Vêgre megeröltették magukat a marketingesek.Ez meg az Alex Rossos a legjobb.

 8. Még nincs megerősítve a 2 óra legalábbis legutóbb erről írt human is. Vagy azóta hivatalosan bejelentették?

 9. @16. Csigusz: nem is erre céloztam, hanem hogy tartja magát a 120 perces felvetés. Vagyis a Snyder által leforgatott anyag jó részét kukázni kellett és újabb milliók ráköltése helyett inkább lentebb nyesték a filmet.

 10. Az a 120 perc nagyon komoly. Snyder szerintem minimum 2,5 órásra álmodta meg, sokkal több nyersanyaggal. Erre jön még az utóforgatás..szét lesz vagdosva, nulla ritmussal.

 11. Rinyáltak a nézők,hogy a BvS első órájban nem voltak CGI orgiák.na majd most megkapják.Mást nem tudok elképzelni a 110 perc mellet.szánalom.
  Én szeretem,a drámai,elgondolkodtató,hosszú filmeket..

 12. Szomorú ha tényleg csak 2 óra lesz. 3 órát simán elbírt volna. A BvS bővített is 160 körül van és ott csak 3 karakter van, abból is WW alig. Ebből kiindulva arra készülök, hogy egy összecsapott szar lesz, normálisan kibontott történet, rendesen bemutatott karakterek helyett. Egy CGI parádé. Jobb esetben majd pozitívan csalodok. Novemberben a Thor 3 odaver a ligának bevételben és kritikailag is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.