Swarci beszélt kicsit az új Terminátorról

A legendás gyilkológépet alakító színész is az eddig ismerteket erősítette meg, avagy Cameron és Tim Miller (Deadpool) fognak pár karaktert az első két filmből, konkrétan Sarah Connort és a T-800-ast, aztán rajtuk kívül mindent kidobnak, így felszabadítva magukat a sok idővonal és mostanra kialakult szabály alól.

28 hozzászólás a “Swarci beszélt kicsit az új Terminátorról” bejegyzéshez

  1. Sarah Connor sosem jön össze Reese-zel, így a végén Reese szertefoszlik az időparadoxon hatására. Ott marad Sarah és a T800-as, aki viszont a küldetésének értelmetlenné válása miatt programhibába fut és megkérdőjelezi a programozója (Skynet) hitelességét, céljait, elveszti benne a bizalmat és átáll Sarah-hoz. :D

  2. Kezd unalmas lenni ez a mindig időutaztatunk 1-2 csókát az időben dolog. Nem lehetne valami új? Mondjuk valami brutális háború bemutatása?

  3. Hogy lehet, hogy az élő szövet nélküli T-800-as magasabb a szövettel ellátottnál a képen? :)

  4. swarzi aszalódik. arról tudni valamit, hogy tényleg nálunk forgatják? vagy csak kamu?

  5. Csak ne Borsodban vagy Szabolcsban forgassák, mert a fél syknet-gépsereg eltűnik már az első napon…

  6. Menyus:
    Pl. a fémváz egy emelvényen vagy lépcsőn áll? Vagy Swarzi áll kicsit lejjebb? Vagy csak ez egy promóciós cucc, ami az életnagyságnál is nagyobb?

    :)

  7. “igen, nálunk forgtaják :)…állítólag márciusban jönnek :)”

    ez vicces így egymás után :D mármint most akkor biztos vagy állítólag

  8. @human

    1. biztos, hogy jönnek Magyarországra

    2. a március meg képlékeny, azért írtam, hogy állítólag :D

  9. Lehet, hogy SPOILERES!!!

    Szerintem huznak egy klasszikust az elejen. Nyitojelenetben Kyle a zuhanyzoban all, Sarah pedig dobbenten konstatalja, hogy az elso resz 80. percetol kezdve mindent, ami azota tortent, csak almodott.
    Igy az is logikus, miert nincs benne John Connor.

  10. Addig nem fogunk jó Terminator filmet kapni, amíg
    1. A jelenben játszódik
    2. Van benne időutazás
    3. Van benne öreg Arnold Terminator
    4. Van benne Connor (Sarah, John)
    5. PG 13

    Mindent elkéne felejteni és egy olyan harmadik részt csinálni ahol már messze a jövőben járunk, messze az ítélet napja után, a Connor család már rég kipusztult, akár csak az emberiség zöme, nincs hadsereg, se modern fegyverzet és egy maréknyi túlélőt követünk nyomon akik a szedett-vedett felszerelésükkel, megviselten, leharcolva, éhezve próbálnak túlélni, miközben vadásznak rájuk a gépek. A film végére dögöljön meg mindenki. A gépek nyertek, nincs happy end, vége.

  11. Azt gondolom a T2 után felesleges bármilyen folytatás, úgy sem lehet überelni az első két részt, arról nem is beszélve, hogy a sztori is lezárult, győztek a jók, kész, szevasz, csá. De ha mégis muszáj akkor a Connor család kötelező, ők a széria lelke, nélkülük nincs semmiféle ellenállás és esély a gépek ellen.

  12. Schwarzit én max úgy tudnám ennyi idősen elképzelni ebben, hogy nem mint terminator, hanem az ember akiről mintázták szerepelne benne. De hogy mitől lenne ő, mint ember fontos egy AI számára és nem csak egy random valaki akinek a testét lemásolták, azt találják ki ők.
    De mint öregedő terminator röhejes volt a legutolsó filmben is, bár maga a film is az volt.

  13. Nem Cameron dícsérte még a bemutatás előtt a genesys-t, hogy itt aztán tényleg jó folytatást kapunk? Ha lehetne ebben a világban még egy jó filmet csinálni, akkor már megcsinálták volna. Ellenben a t2 egy önálló film, nem egy sorozat része, épp ettől jó, semmi szükség folytatni.

  14. Mennyi elégedetlen ember… :) Megy a nyafogás, hogy ne legyen időutazás, a háborút mutassák. Megkaptuk 2009-ben a Salvation-nel. De akkor is ment az elégedetlenkedés. Mindenki azzal jött, hogy Cameron nélkül nincs jó Terminator film. Most benne van Cameron keze, sőt, a történetet ő írja, de most ez sem jó, már ne legyen benne eredeti karakter, ami Terminatorrá teszi a filmet. Azt tudom csak mondani, amit a Dragon Ball Super kapcsán szoktam: Nem kötelező nézni. :) Aki csak a negatívat látja az egészben, annak ott az első 2 rész és csókolom. Azokból már semmilyen új film nem tud elvenni. Viszont én azok táborát erősítem, aki mindig örül, ha új T-film készül, még ha messze alul marad az első 2 részhez képest.

  15. Mert a 4ben bemutatott háború közel se volt ahhoz,amit a 2. részben bemutattak,azért volt 1 rakás szar…

  16. Az ítélet napja sem igazán mutatott be “háborút” max pár perc erejéig.
    Leginkább csak belebegtette… Sajnálom ,hogy nem folytatták a Salvation vonalat. Kimondottan szerettem és valahogy vissza tudta adni azt az atmoszférát amit legalábbis én egy terminátor filmtől várok. Igazán látványos ,klassz kis akció film volt. De legalábbis a 2. rész után messze a legjobb. Nem értettem miért bukott akkorát.

  17. ammok: A T2 háborús része 2029-ben játszódik, míg a Salvation 2018-ban. Így érthető, hogy még nem olyan volumenű. Btw. tök durva, hogy a Salvation jövője már a jelenünk lesz jövőre. :D

  18. Ugy emlékszem atomháboru volt,nukleáris tél köszöntött be.Ebböl semmi nem volt a Salvationban.Kaptunk helyette sivatagos világot,szarul kinéző terminátorbotokkal,amiket egy csavarhuzoval hazalehetett vágni.A végén a röhejes szívcseréről nem is beszélve…

  19. Van igazság abban amit mondasz, a szívcsere pedig valóban gagyi is. De a tényen nem változtat, hogy sokan azért nyafognak, hogy nem készül film ami a háborút mutatja be. Pedig de, készült.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.