Mára is jut elég Justice

A Leaguehez érkezett egy zenei videó, ami természetesen a Come Together feldolgozásra, gitározásra vágott képeket jelent. Na meg Wonder Woman is beköszön egy mozgó plakáton. Ja meg jött még egy rajzolt(hatású?) cucc.

Már nincs sok hátra!

12 hozzászólás a “Mára is jut elég Justice” bejegyzéshez

 1. Mera és az amazonok oh yeah, amúgy ha jól emlékszem ez az első olyan hivatalos poszter,amin ennyien vannak. Ezt is kiraknám, ha még lenne helyem, de anélkül a Dolby és AMC nélkül.
  Ennek a Garynek van egy kisugárzása,stílusa…az elején egészben nem tetszett, de most már teljesen rám nőtt a teljes feldolgozás.

 2. flash olyan mint egy frissen hullott öngyilkos a tizedikről… batman meg motorosat játszik…
  mik ezek a pózok?

 3. Rossz hir, megerösitve. Már vehetö a jegy, és a film hossza 1:59.
  Hát ez igy elég összecsapott lesz….

 4. A Galaxis őrzői 2h 1 perc volt. Ott is “ismeretlen”, viszonylag nagy létszámú csapatot kellett bemutatni és mozgatni. Semmi gond nem volt a játékidővel. Ha jól gazdálkodnak vele, akkor elég két óra. Ráadásul Batman, az amazon és Superman bőven fel vannak vezetve. Gyakorlatilag 3 karaktert kell bemutatni, a gonosz meg tippre sajnos majd szokás szerint olyan semmilyen lesz… elsikkad a többi mellett.

  Persze én is örülnék egy 30 perccel hosszabb változatnak. Csak éppen azt sem érzem, hogy ez most akkor a világ vége lenne.

 5. Cyborg sztorija eléggé össze van fonódva az inváziós cuccal miatta nem aggódnék annyira bemutatás terén eleve. Inkább az, hogy a szóló filmeseknek, mint Aquamomoa, mennyire lesz bekavarva egy arra felvezetővel, vagy olyan dolgokkal, amiket onnan kéne tudnunk. De szerintem a tesztvetítések után, hogy Snyder is elégedetlen volt elvileg, ezen lehet alakítottak és esetleg levették róla a vezesd fel az Aquaman terhet, vagy nem. Majd észrevesszük mit hablatyolnak Atlantiszban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.