Zachary Levi lett Shazam

A DC-Warner képregényfilm dátumát nemrég tudtuk meg, ami viszont azt is magával hozza, hogy már reális terveik kellenek legyenek róla. Így most végre azt is bejelentették, hogy ki lesz a főszereplő: Zachary Levi. A legtöbben talán a Chuckból ismerjük.

human
írta
2017. 10. 28. 02:41
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Zachary Levi lett Shazam” bejegyzéshez

 1. Nem az első gondolatom lett volna a szerepre az biztos. Most meglepődtem, kíváncsi vagyok ki lesz mellé a gyerekszínész. A Chuckban szerettem, és így abból le is vágható, hogy tud gyerekesen viselkedni.

 2. most lusta voltam utana nezni, de igy akkor o lesz az elso szinesz, aki az MCU-ban es a DC-ben is szerepel?

 3. Kicsit elég kontrasztos lesz így a történet, hogy Rock meg black adam, ha még egyáltalán ő lesz …

 4. @Abu: Azért még van ideje magára építeni, ha már el nem kezdte eleve ugye, és elvileg az első részben amúgy sem Black Adam lesz az ellenfél elvileg. Mondjuk szerintem nem probléma, ha fenyegetőbbnek, sokkal erősebbnek néz ki az ellenfél. Rock nem a testi különbségek miatt aggasztana, hanem ha esetleg túlságosan bele akarna szólni a dolgokba.

 5. Ha a “két franchise-os színészeket” nézzük (szigorúan MCU/DCU-ra leszorítva) , akkor mire a film kijön, addigra megelőzi Laurence Fishburn. Az viccesebb, hogy az MCU-n belül Alfre Woodard szimultán forgatott két szerepet, igaz a Civil Warban csak nyúlfarknyi epizódszerepe lett. Más duplázás is volt egy franchise-on belül, de ott szándékos, illetve Neil McDonough az MCU-ból igazolt át a DC tv-sorozataiba (nyílván az előbbiben sok szerepe már nem volt várható).

 6. Remélem A Brahma Bull segít neki kipárnásodni ott ahol kell, aztán szépen felteszik a netre a közös edzést és hülyülést. Marvel kapitány meg bármikor jöhet! Billy történetei mind rajzfilmben, mind képregényben nagyon szerethetőek voltak!

 7. na ez zseniális hír. elmondhatatlanul nagy kedvenc a Chuck óta és baromira vártam már, mikor csúszik be neki valami nagyobb szerep.

 8. Elv a kisgyerek énje az IT ből a tisztaságmániás lesz aki vízionálta a leprást. Egészen jó választás lenne

 9. Hát ha ő lesz a kigyűrt Shazam akkor van mit dolgoznia a bicepszein. :D Levit bírom nagyon jó színész de mint Shazam egyelőre nem tudom.

 10. Inkább egy Chuck filmen dolgozhatna már. Bár ahogy a korábbi nyilatkozatait elnézem, inkább elfelejtené azt a szerepet.

 11. Todie, ott van például Ryan Reynolds is. Zöld lámpás volt a DC-nél, meg Deadpool a Marvelnél.

 12. ace05: nem hiszem h lesz abból valami, főleg h azóta Yvonne is feljebb lépett, plusz Levi olyannak tűnik aki sok hidat felégetett maga mögött, elvileg nem annyira kedvelik a szakmán belül.

 13. Kopasz: De azok közül egyik sem része a DCEU-nak, vagy az MCU-nak. A Zöld lámpás egy önálló film volt, a Deadpool meg az X-Men univerzum része.

  Amúgy Levi ótvar rossz választás a szerepre. Kedvelem a Chuck miatt, de Shazam egy kétméteres csupaizom fickó, amihez Levinak csak a magassága van meg megközelítőleg. Arcra még stimmelne is, de nagyon nincs meg benne az a fajta határozott kisugárzás, ami kellene a szerephez. Nem akkora melléfogás, mint Alicia Vikander Lara Croftnak, de nincs messze tőle.

 14. Azért ne essünk pánikba, anno Cavillt se tudta sok ember elképzelni Supermanként aztán kigyúrta magát mint állat és tessék. :D

 15. Ja amúgy pont minap láttam egy interjút tőle és azt nyilatkozta hogy megkezdte az előkészületeket a Chuck filmet illetően de még nagyon az elején van a dolog. Egyébként Yvonne is tuti benne lenne ez eléggé nyilvánvaló tekintve hogy nagyon jó barátok. Na meg annyira azért nem ívelt fel a karrierje neki sem. Persze nagyon jó színésznő és imádom őt is de most talán csak a Netflixes The Handmaid’s Tale miatt került most még jobban előtérbe. Csak arra akarok utalni hogy nem akkora sztár mint pl Meryl Streep. MÉG.

 16. Darkeagle nem tudom miről beszélsz mert Cavill már az Immortalsban is ki volt baszva.Sőt már elötte évekkel behivta a Warner jelmezpróbára.

 17. Remélem lesz akkora kellemes meglepetés mint Chris Pratt a Galaxis őrzőiben…izmot építeni meg lehet
  ő a legjobb példa rá.Mindenesetre a bizalom meg van neki szavazva.lepjen meg minket

 18. Háááát. Chris Pratt jóformán csak lediétázott, persze edzett is mellé és ezért lett akkora meglepetés. Lepucolni a zsírt mindig gyorsabb és egyszerűbb, mint egy 75kg-os vékony/magas formához hozzácsapni 10-15kg színizmot. Bár nekem nincs kétségem afelől hogy Zachary Levi megoldja majd a dolgot, kezdő “gyúrósként” nagyot lehet fejlődni 3-4 hónap alatt is és neki meglesz rá az ideje, csak ez lesz a dolga, meg hát a hollywoodi okosságok is szóba jöhetnek :D. Persze nem fogunk egy képregényekből megismert húshegy Shazam-ot kapni, de szerintem nem is kell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.