Batman hete jön?

A Justice Leagueből ezúttal Batman került sorra. Először itt a rá koncentráló videó, utána majd kapunk mozgó posztert is.

human
írta
2017. 10. 30. 21:47
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Batman hete jön?” bejegyzéshez

  1. Ben Affleck Batman ruciban maszk nélkül iz máj kink!
    De maszkban is, nem gondoltam volna anno, hogy a seggálla ennyire bejöhet.
    Gondolom Superman nem kap ilyet,vagy ilyen mi történt vele eddig beleférne, plusz valami álhíradó jó lenne, hogy tényleg mennyi féreg jött elő, hogy ő meghalt. Vagy ha ez nem, akkor nem lesz már semmi, vagy egy egész csapatos kiadásra még lehet számítani hmmm

  2. annyira tudtam, hogy az az egy komment kié lesz…
    seggflecken kívül, jön még poszter az együttessel? gondolok itt arra, hogy a múltkori szuperember sziluettes dolgot hátha tovább viszik. utalásokkal, vagy nagytotálba cavill fejével.. ilyen kis apróságok befigyelbek még?

  3. mondjuk az alfredes repülőgépes (?) jelenetről sajnos üvölt, hogy újraforgatás, annyira más ben feje. írom ezt úgy, hogy kevesen várják jobban nálam ezt a filmet

  4. #NoShame :D

    Ezt szerintem már csak azon a héten tudjuk meg, nem rémlik, hogy erről is lett volna részletes bejelentés, egyszer csak jött az első hét és kész. De kell, hogy legyen valami, különben kaphatott volna Cyborg is külön hetet WW-től (mondjuk igaz ugyanúgy megkapta mindkettő azt a mennyiségű anyagot, mint a többi, csak rövidebb idő alatt). Nekem valami olyan is elég, ahogy a BvSben is volt, hogy beszélnek róla a tv-ben, vagy ilyen civilek mobilos felvételei, ahogy menteget.
    Van új rajzolt poszter amúgy, de azon nincs semmi Supermanre utaló jel.

    Egyébként instán a mercedesbenz osztogat meg ilyen kb 6 képből álló kis képregényeket, természetesen tartalmazzák a kocsikat.

    Joly:
    Igen ott, ahogy leül a székbe a privát gépen, az a búra az nekem is betett. Mintha sminkese is valami profiból hirtelen amatőr lenne és kompenzálna pirosítóval.

  5. Kíváncsi vagyok már nagyon, hogy a bevétel átlépi e az 1 milliárdot és ha nem akkor mihez kezd a dc?

  6. 7.

    Akkor gondolom csalódásként könyvelik el és majd vakargatják a fejüket, hogy min változtassanak. Mint legutóbb ugye a BvS esetében, ahol azt a következtetést vonták le, hogy a film túl komor ezért több poén kell a Ligába, meg úgy általában a filmjeikbe.

  7. De azt a következtetést nem a befolyt lóvé mennyiségéből vonták le, hanem a sok negatív visszajelzésből. A film anyagilag nem volt bukta és ha ez is hoz majd’ 900 milliót, annyira nem lesznek elkeseredve. Szerintem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.