12 hozzászólás a “A Last of Us ismét vidám lesz” bejegyzéshez

 1. Bakker mennyire állat lesz… Naughty Dog kb. 3-5 évvel előzi akármelyik másik stúdiót. Nem is értem a Microsoft mit erőlködik a béna lejáratókampányaival lol… Playstation ismét behúzza az érát. TLOU, god of war, days gone, éz ez csak a hab a tortán… :)

 2. A kicsi lány kicsit kigyúrta magát, na nem mintha kamaszéveiben ne lett volna életveszélyes, de így Sarah Connor-bicepszekkel még félelmetesebb lesz.

  Pacsi a grafikusoknak :) programozóknak, kreatívoknak…

  Azért remélem Joe is tartotta magát :)

 3. Eddigi találgatások alapján Ellie anyját (Anna) látjuk a trailerben, de egyelőre csak annyi biztos, hogy új szereplők és majd kiderül hogyan illeszkednek Ellie és Joel sztorijába.

  Brutális előzetes, mintha nem lenne amúgy is várós már.

 4. symor: A trailerben nincsenek benne az első rész főszereplői (Ellie és Joel). Ezek teljesen új karakterek.

 5. Sajnos -még- nincs min játszanom, de legrosszabb esetben végignézem ezt is egy normális streamer keze alatt :D Nagyon durva cucc ez, btw , nem úgy volt, hogy film készül belőle?

 6. @symor: Az ott nem Ellie….ő 19-20 éves lesz a játékban, kurvára hasonlítani fog a 14 éves önmagára (ahogy az az előző trailerben-gitáros-szépen látszott, a hangja is ugyanaz lesz. (Ashley Johnson)

 7. Nekem a Metal Gear Solid játékok mindig is jobban bejöttek, lehet hogy azért mert a ps1es erában azon edződtem, Last of us-ok meg Uncharted-ok nem nagyon léteztek, ha jól emlékszem. Mindamellett a két említett is baromi élvezetes, csak hát más a hangulat és az összetettség. Kicsit olyan mikor Lost highwayel és Mulholland driveal művelődsz. Utána már minden más “olyan” egyszerű.

 8. En anno vacilaltam, hogy melyik konzolt vegyem meg. Vegul, draga jo cimboram javaslatara, a last of us miatt PS-t szereztem be. Azota sem bantam meg a dontest. Sikerult az egyik legjobb jatekkal nyitnom (amit azota mar nagyon sokszor vegig toltam). A hangulat a grafika a story mind mind felejthetetlen es ezert is varom (ugyanakkor felem is) az uj reszt. Naughty dogban nagyon bizunk es remelem feler (vagy tulszarnyalja elodjed).

 9. A trailerben szereplő karakterek nevei:

  Törött kezű csaj: Yara
  Srác: Lev
  Gonosz csaj: Emily

  Akasztott csaj szinte biztosan Ellie anyja. (Terhesen)

 10. Az elsőt is csak megnéztem, mint egy filmet, el is pityeredtem rajta, szóval ezt is várom ugyanúgy megtekintésre. Jó az előzetes, simán meghozta a kedvem. Túlszárnyalást nem várok, igaz én nem is áldozok rá pénzt.

 11. jól néz ki, de szerintem nagyon unalmas ez a fajta zombi téma, az elsőt is pár óra után meguntam, nézni jó, de akkor meg már the walking dead…

  bárcsak lenne egy ütős Heavy Rain folytatás, vagy egy újabb Solid Snake MGS inkább.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.